Mesečni horoskop za jun 2021: Prošlost kuca na vrata

Dinamičan mesec je pred nama!

by | 1 juna, 2021

Mesečni horoskop za jun 2021. Rakovima donosi neke strahove iz prošlosti s kojima moraju da se suoče, a Škorpijama velike promene u karijeri. Šta Vas očekuje ovog meseca?

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvih desetak dana meseca juna bićete napeti i skloni rasparavama s okolinom. Mesečni horoskop za jun 2021. Vam savetuje da  povedete računa da ne ulazite u ozbiljne sukobe sasaradnicim i sa onima koji su vam nadređeni. U okviru porodice dolazi do burnih rasprava i sukoba. Druga polovina meseca je znatno povoljnija kada je komunikacija u pitanju, ali se ipak setite da je tranzitni Merkur u retrogradnom hodu   i da prolazi vašim poljem komunikacije, što može doneti probleme. Mlad Mesec u prirodnom trećem polju označava novi početak kada su učenja i znanja u pitanju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerrom trpi trzavice, zbog provokacija s vaše strane. Slobodni pripdnici vašeg znak, preko članova porodice mogu sresti osobu koja će im privući pažnju na duže staze. Čuvajte se povreda.

Bik

Dragi Bikovi, vaša vladajuća planeta drugog juna prelazi u znak Raka i pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak što će doprineti boljem odnosu u random kolektivu I vaša motivacija za rad će biti naglašena. Uspevate svoje ideje sprovesti u delo. Moguć problem s platnim prometom. Ako ste u vezi ili u braku, komuikacija s voljenom osobom se popravlja. Ipak, ne zaključujte sve na prvu, može se desiti nesporazum, posebno na temu finansija. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti ali vrlo brzo dolazi do promene, u drugoj polovini meeca, kada se pojavljuje mlađa osoba koja nije iz vašeg mesta rođenja ili boravka. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, vaša vladajuća planeta, Merkur, je tokom meseca juna u retrogradnom hodu, pa će ovo za vas biti jedan od napetijih perioda godine. stare obaveze isplivavaju na površinu, baš kada ste mislili da ste sa njima završili. Posvetite im se i ne započinjite nove projekte, ukoliko je to moguće. Takođe, proveravajte sve informacije koje stižu do vas. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa parnterom prilično trpi. Svaka strana vuče ka sebi I nije sklona kompromisima. Važne odluke ostavite za neki drugi period. Ako ste slobodni, u život vam se vraćaju čak dve osobe iz prošlosti. Sa jednom od njih imate neraščišćene račune, što ćete sada imati priliku rešiti. Proverite šećer u krvi.

Rak


Dragi Rakovi, planeta harmonije, dogovora, sklada ulazi u vaš znak drugog juna i od je za vas jedan od plodonosnijih perioda na svim poljima. Veliki broj pripadnika vašeg znaka sad dobija prilikuda se istakne u random kolektivu, napreduje, posebno ako je u pitanju dogovor ili želja za tim iz prošlosti. Ipak, javljaju se i stari strahovi, koje je neophodno potisnuti. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti harmonizovan, ali oko desetog juna ne ulazite u rasprave koje mogu dovesti do oszbiljnih sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka priželjkuju novu ljubav o baš ovaj mesec donosi priliku da se to I ostvari. Susret je moguć na mestima pored vode, uz prisustvo članova porodice. Povedite računa o ishrani i zadržavanju tečnosti u organizmu.

Lav

Dragi Lavovi, prvih deset dana meseca juna će biti izuzetno napeti za sve pripadnike vašeg znaka. Tranzitni Mars već neko vreme prolazi vašim prirodnom dvanaestim polje, što vas iscrpljuje i pojačava vam strahove. Do jedanaestog juna se potrudite da se ne izlažete naporima. Nakon toga, vraća vam se energija. Krećete u nove radne pobede i ovaj perid će za vas biti važan zbog toga što ćete se pokrenuti i započeti novi životni ciklus, neki od vas i projekte, koje ćete realizovati u narednih godinu dana. Ako ste u vezi ili u braku, razgovarate sa voljenom osobom o planovima koje ste pravili u prošlosti. Planeta komunikacije je u odličnom aspektu sa vašim znakom, ali je retrogradna, pa birajte način na koji komunicirate. Akoste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete imati priliku da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam već dugo privlači pažnju. Neispavani ste i iscrpljeni.

Devica

Drage Device, vaša vladajuća planeta čprolazi kroz vaše prirodno polje karijere i statusa, u retrogradnom je hodu i pred vama je jedan od dinamičnijih perioda jer ćete se potruditi da poboljšate svoj status. Odnos sa nadređenima neće biti na zavidnom nivou, dolazi do rasorava. Izbegavajte nametanje novih ideja, a sve što ima veze sa prošlšču je dozvoljeno. Mlad Mesec desetog juna donosi početak novog ciklusa na ovom polju. Ako ste u vezi ili u braku, zbog nedostatka razumevanja s obe strane dolazi do sukobljavanja i nametanja ličnih stavova u nedogled. Device koje su u nekvalitetnim partnerstvima stavljaju tačku na isto. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko prijatelja, društvenih mreža mogu pokazati zanimanje za osobu koja je par godina mlađa od njih. Odnos počinje uz prepreke koje se, uz trud i strpljenje, mogu savladati. Osetljive kosti i zglobovi.

Pročitajte i… Astro prijatelji: Otkrijte koji horoskopski znak vam je najbolji oslonac

Vaga

Drage Vage, u prvi deset dana meseca juna zacršavate poslovne projekte koje ste započeli u prethodnih nekoliko nedelja. Imajte strpljenja još malo, jer neće sve ići onako kako ste zamislili. Nedovršene obaveze se ponovo javljaju i to će vam poremetiti harmoniju na koju ste navikli. Neko od saradnika vam nudi pomoć. druga polovina meseca donosi postavljanje novih ciljeva. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je okupirana ličnim ciljevima pa ćete se osećati prilično zapostavljeno. Ne dozvolute da jedan prolazni trenutak naruši odnos koji je kvalitetan. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazujju interesovanje za osobu koja je od autoriteta, starija je a može biti i nadređena. Zdravlje je u redu.

Škorpija

Drage Škorpije, već neko vreme ste iscrpljeni i bezvojni, što je rezultat tranzita vaše vladajuće planete u znaku koji nije povoljan. Ipak, uspevate postići postavljene ciljeve, uz malo više napora i truda. Druga polovina meseca donosi veliku promenu na polju karijere, u smislu da ćete se izboriti za svoje mesto, nametnuti svoje ideje, ali je ovo osetljiv period kada je odnos sa nadređenima u pitanju. ukoliko ste u vezi ili u braku, povoljan aspekt planete ljubavi na vaš znak vraća mir u relaciju. Nkon perioda koji je doneo iritaciju i nezadovoljstvo, vreme je da se odnos popravi. Moguće zajedničko putovanje. Slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u period u kojem dolazi do promene na polju ljubavi. Sada je moguć sudbinski susret i uazak u vezu. Zdravlje je stabilno.

Strelac

Dragi Strelčevi, vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa prolazi planeta komunikacije, koja je u retrogradniom hodu od kraja prošlog meseca tako da je sada važno povesti računa o onome šta dogovarate i šta planirate. Potrudite se da uzbegnete nove dogovore, ukoliko je to moguće i posvetite se tekućim obavezama. Usled nesporazuma, nestrpljenja, može doći do narušenih poslovnih odnosa i prekida saradnje. na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, sve što govorite, kako vi tako i voljena osoba, može biti pogrešno shvaćeno. Zbog toga je važno da ne donosite nagle zaključke, ali i da ne započinjete nove teme. Prisutna razlika u stavovima. Ako ste još uvek slobodni, druga polovina meseca donosi priliku za novu romasnu koja će započeti kao avantura a u budućnosti se može razviti u nešto ozbiljnije. Osetljiv respiratorni sistem.

Jarac

Dragi Jarčevi, u prvih deset dana meseca juna ćete biti izloženi provokacijama od strane drugih ljudi a vi ste već poprilično iscrpljeni u prethodnom periodu, tako da ćete biti skloni burnim reakcijama, koje su uzrok potiskivanja nezadovoljstva. Mesečni horoskop za jun 2021. Vam savetuje da se potrudite se da to izbegnete. Druga polovina meseca donosi potrebiu da se reše stara dugovanja, ali i da se započne novi poslovni ciklus. Imajte na umu da vašim poljem posla prolazi retorgradni Merkur i da ovo ipak nije vreme za nove poduhvate. Ukoliko ste u vezi ili u braku, od drugog juna dolazi do stabilizacije odnosa sa voljenom osobom a od jedanaestog juna netrpeljivost i tenzija u potpunosti jenjavaju. Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa planetom ljubavi u polkju partnerstva, imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koju već neko vreme poznaju. Izbegavajte ozbiljnije hirurške intervencije.

Vodolija

Drage Vodolije, motivacija za rad vam ne izostaje, spremni ste i voljni da unapredite svoju poziciju, što će vam i poći za rukom, posebno u narednih deset dana. Vaša energičnost ipak može zasmetati nekim od saradnika, ali se vi na to nećete obazirati. Druga polovina meseca donosi potencijalne sukobe na polju međuljudskih odnosa, zbog toga što ćete reagovati na provokacije kojima ste izloženi. Neki pripadnici vašeg znaka menjaju posao, ugovor i okreću novi list. Ako ste u vezi ili u braku, skloni ste servilosti i popuštanju potrebama voljene osobe, međutom, preterivanje druge strane vas može izbaciti iz takta i ulazite u sukob. SLobodni pripadnici vašeg znaka, tokom druge polovine meseca juna, imaju priiku da, preko posla, uđu u vezu sa osobom koja je otvorena i vedrog duha. Istovremeno se za vas interesuje još neko. Zdravlje je stabilno, osim povremenog pada imuniteta.

Ribe

Drage Ribe, od samog početka meseca ste voljni da sve svoje resurse uložite u posao ali će vam to za rukom poći tek od jedanaestog juna. Preporuka je da se tada posvetite isključivo svojim ciljevima, ali i da izbegavate takmičenje sa kolegama jer ćete izazvati nepotrebne burne reakcije. Na polju doma, dolazi do sukoba usled loše komunikacije, a razlog je i nezadovoljstvo finansijskom situacijom. Ako ste u vezi ili u braku, u z povoljan aspekt planete ljubavi na vaš znak, koja ujedno prolazi kroz ovo vaše prirodno polje, dolazi do harmonizacije i pojačane razmene emocija. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da na mestima zabave upoznaju osobu koja će im privući pažnju. UZ malo odlaganje i čekanje, na vidiku je nova romansa. Zdravlje je u redu.

Piše: Astrolog Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Helena CupaćLisa via Pexels, Aron Visuals via Unsplash

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.