Na kom prstu nosite prstenje? Evo šta to otkriva o vašem karakteru

by | 9 decembra, 2020
na kom prstu nosite prsten?

Pa, na kom prstu nosite prsten?

Volite da nosite nakit, pogotovo prstenje? Da li ste razmišljali da tome da li prst na kome nosite nakit zapravo ima značenje? Ne? Iznenadićete se šta možete da saznate o vašoj strani ličnosti. Naime, otkriveno je da nošenje prstenja na određenom prstu ima i određeno značenje.

Ukoliko volite da nosite prsten na palcu, vi ste otvorena, vesela i zabavna osoba. Energični ste i uvek spremni za nova iskustva. Volite da budete moderni i pratite trendove kada je odevanje u pitanju. (Pročitaj: Seksi, a udobno: Veš kome Kejt Hadson i Hejli Biber nisu odolele)Ako ste od onih kojima se više dopada ukras na kažiprstu, onda spadate u samouverene i odgovorne osobe. Odlično se snalazite u uvlozi vođe i volite da predvodite druge ljude. Dok drugima možda delujete kao čvrsta i hladna osoba, ispod te čvrstoće se krije nežan i osećajan karakter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Messika Paris (@messikajewelry)


Nošenje prstena na srednjem prstu je karakteristično za ljude koji ne žele da odrastu. Oni su uglavnom sebični, ali iskreni i brižni prema prijateljima.

Domali prst pripada ljudima koji nose venčani prsten. Ako niste udati a volite da nosite prsten na ovom prstu, to znači da ste osećajna i romantična osoba. Za vas je ljubav smisao života i postojanja i nadate se da ćete pronaći večnu ljubav.

Nežne i osećajne osobe takođe vole da nose prsten i na malom prstu. Za njih je karakteristično da su skormni i precizni, obraćaju pažnju na detalje i ne vole da naprave ni najmanju grešku. Ljudi sa prstenjem na malom prstu su uglavnom radoholičari. (Pročitaj: Kako izdužiti figuru? Birajte ovu garderobu, frizuru i nakit)

Ako volte da nosite više prstenja na različitim prstima, to znači da imate manjak samopouzdanja, a da nesigurnost prikrivate kićenjem. Međutim, ukoliko uopšte ne nosite nakit na prstima to znači da volite jednostavan život bez ukrasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MERCAT DEL DIAMANT (@mercatdiamant)

lepotaizdravlje.rsheckmannoleg/Getty via Guliver

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.