Novi dokumentarac otkriva šta se zapravo desilo Britani Marfi

by | 14 oktobra, 2021
Britani Marfi

Dokumentarni film What Happened, Brittany Murphy?, koji se prikazuje na HBO Max pokušava da razreši misterioznu smrt glumice Britani Marfi, koja je preminula u 32. godini.

Iako je prošlo 12 godina od smrti Britani Marfi, ona je još uvek misterija jer se ne zna šta se tačno dogodilo, a novi dokumentarni film pokušaće da rasvetli nepoznanice i progovori o poslednjim danima glumice i njenoj vezi sa suprugom, Sajmonom Mondžekom (40). Sajmon je preminuo svega pet meseci nakon Britanine tragične smrti, takođe pod sumnjivim okolnostima.

Smrt poznate glumice ne prestaje da bude u žiži interesovanja jer se sumnjalo da nije slučajna, a sada u dokumentarcu govore ljudi koji su poznavali nju i supruga i koji svedoče o njihovom životu i poslednjim danima. Te osobe uključuju Sajmonovu majku, njegovog brata i bivšu devojku, Elizabet Ragsdejl, koju je ostavio nakon što je zatrudnela.

Pročitajte i… Britani Marfi: Smrt poznate glumice i dalje je misterija

Za njega niko nema pozitivne komentare – rediteljka Sintija Hil tvrdi da je bio osoba koja je znala samo da vara ljude, a jedna od žrtava bila je i Britani.

Čitavu situaciju opisala je i šminkerka Trista Džordan koja je izjavila da se glumičino stanje veoma pogoršalo neposredno pre smrti, dok je radila na svom posljednjem filmu Something Wicked.

“Oči su joj bile toliko upale i izgledala je tako tužno. To nije bila ona. Užasno je patila. Noge su joj drhtale i nije mogla da stoji”, svedoči Trista.

“Njena je smrt bila tako bizarna i puna zaokreta”, zakljuje izvršni producent dokumentarca Badi Dej.

Film, koji je režirala Sintija Hil prikazuje arhivske snimke i intervjue s ljudima koji su bili bliski glumici. Producenti filma najavljuju da dokumentarac ide dalje od tabloidnih tračeva i istražuje uticaj holivudskog seksizma na Britani Marfi te se detaljnije bavi detaljima njene veze sa Mondžekom, koja je 2007. bila krunisana brakom.

Tekst je preuzet s portala ljepotaizdravlje.hr

Kevin Winter/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.