Najneobičniji poklon ikada? Evo šta je za Kim odabrao Kanje Vest (ne, nije nakit ni garderoba)

by | 30 oktobra, 2020
Poklon Kim Kardašijan

Kim Kardašijan je nedavno proslavila 40. rođendan, a tom prilikom od supruga je dobila krajnje neobičan poklon. Kako je otkrila pratiocima na društvenim mrežama, on joj je podario hologram pokojnog oca, Roberta Kardašijana. Dvominutni snimak Robovog monologa izazvao je oduševljenje i lavinu emocija. (Pročitaj: Optička iluzija – haljina koja će vas naterati da dobro otvorite oči)

Ističući kako je to najbolji poklon koji je ikada dobila, Kim je priznala da je i sama bila iznenađena njegovom uverljivošću, pa ga je gledala iznova i iznova.

– Izgledaš prelepo, baš kao kad si bila devojčica. Svakodnevno pazim na tebe, tvoje sestre i brata, kao i na svu tvoju decu. Ponekad dam nagoveštaje da sam tu… Sećeš li se kako sam te svakog dana kolima vozio u školu i kako smo zajedno slušali ovu pesmu? Tako sam ponosan na ženu koja si postala i na sve što si postigla – čuje se na snimku.

Neobičan poklon Kim Kardašijan

Kim nije pokazala ostale poklone, ali teško da je neki zasenio onaj dobijen od supruga. Nije poznato ko je pisao scenario za video, ali može se pretpostaviti da je Kanje Vest imao neke veze s tim. To se posebno odnosi na deo u kojem ga Robert naziva najgenijalnijim čovekom na svetu.

Robert Kardašijan je bio čuveni advokat, a preminuo je 2003, nakon duge i iscrpljujuće bolesti. U braku sa Kris Džener bio je 13 godina (imaju tri ćerke i sina). Nakon razvoda 1991, ona se udala za Brusa Dženera koji je kasnije promenio pol.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.