Regionalna slikovnica „Devojčica i čarobna ploča“ donosi poučnu priču o zavisnosti novog doba

by | 4 maja, 2022
Regionalna slikovnica Devojčica i čarobna ploča

Regionalna slikovnica „Devojčica i čarobna ploča“ delo su Hele i Martine Čičko Karapetrić, a u pitanju je poučna priča o zavisnosti novog doba, u kojem previše vremena posvećujemo virtuelnom svetu.

Šta se dogodi ako se previše družimo s ekranima – čarobnim pločama? Šta nam se može dogoditi ako previše vremena provodimo u virtuelnom svetu? Ova priča je prvenstveno namenjena deci, ali i odraslima.

Regionalna slikovnica „Devojčica i čarobna ploča“ donosi poučnu priču

Devojčica i čarobna ploča“ priča je o devojčici koja živi kao i mnoge druge devojčice. Ide u školu, veseli se i igra s prijateljicama, brine o svojim macama i kaktusima. Međutim, život joj se jako promeni pošto na tavanu sretne pravu pravcatu vilu. Otkrijte šta je devojčica od vile dobila  i kako joj je to promenilo život.

Prema ideji Martine Čičko Karapetrić, koja je tekst popratila raskošnim ilustracijama, priču je napisala Hela Čičko. Tekstovi u slikovnici pisani su posebno oblikovanim, lako čitljivim slovima namenjenim početnicima u čitanju. Knjiga je izdana u saradnji s Eucerinom, te kreativnom agencijom Omega Komunikacije.

lepotaizdravlje.rsPromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.