Sezona Škorpije – sve će pucati od strasti, a očekujte i ovo…

by | 23 oktobra, 2020

Postoji 12 astroloških sezona koje se podudaraju sa znacima zodijaka i utiču na sve segmente života, od ljubavi do zdravlja i karijere. Sezona Škorpije počinje danas i završava se 21. novembra, a doprineće produbljivanju veza sa ljudima i boljem razumevanju životnih prioriteta.

Škorpije su poznate su po svojoj vatrenosti i strasti koja prodire u sva područja života. Ovogodišnja sezona Škorpija ojačaće vašu potrebu da se povežete s ljudima. Umesto površnih i laganih razgovora, na red dolaze ozbiljnija pitanja i teške teme. Želja za istinskom bliskošću i povezivanjem proteže se i na ljubavni život. Odnos sa partnerom se podiže na viši nivo. Bliskost se povećava ne samo u spavaćoj sobi (očekujte fenomenalan seks!), već i van nje.

Nalet energije može vam nametnuti nerealna očekivanja, ali rezultat ne treba da vas obeshrabri. Ako se situacija ne razvija u željenom pravcu, imajte u vidu da je Merkur još uvek retrogradan. On će vas navesti da preispitate mnogo različitih stvari u svom životu. (Pročitaj: Pa zar opet? Evo šta donosi poslednji retrogradni hod Merkura u ovoj godini)Posvetite se stvarima koje vas inspirišu i usrećuju, a zanemarite ono što vas ne interesuje i prema čemu ste ravnodušni. Otkrijte zbog čega vredi živeti i bićete srećniji i ispunjeniji. Ima li nešto bolje od toga?

Sezona škorpije doprineće naglim promenama raspoloženja. Beskrajno strpljenje neočekivano će smeniti nervoza i bes.

sezona Škorpije

Sezona Škorpije

Sezona Škorpije uticaće na svaki horoskopski znak, ali Škorpija, Bik i Jarac će je najviše osetiti. Kako će se odraziti na ostatak godine?

Produbljivanje odnosa sa ljudima stvoriće čvršće veze koje će trajati i u budućnosti. Strastven seks sa partnerom može promeniti način na koji pristupate romantičnim vezama. Možda ćete spoznati da je vaš ljubavni život zapravo fenomenalan ili ćete shvatiti da jednostavno niste spremni za ozbiljnu vezu. U svakom slučaju, dobro je sagledati trenutnu situaciju. (Pročitaj: Da li ste znali da vaš horoskopski znak utiče na vaše ljubavne veze?)

U životne veštine uvrstićete i snalaženje onda kada stvari pođu po zlu. Kad god se u budućnosti budete osećali frustrirano, bolje ćete se nositi sa okolnostima jer ste u prošlosti već rešavali takve stvari.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.