Sezona Strelca nas uvodi u kraj godine

by | 21 novembra, 2021
sezona strelca

Sezona Strelca počinje danas, a šta će nam ovaj razigrani znak doneti?

Kako je osvanuo 21. novembar, tako smo se pozdravili s turbulentnom, emotivnom i tajanstvenom Škorpijom i uplovili smo u novi period- u sezonu Strelca. A šta će nam ovaj položaj Sunca doneti?

Sezona Strelca

Sunce u atrologiji predstavlja naš ego, svest, identitet i ono što se dešava sada i ovde. Položaj Sunca ima uticaj na sve, bez obzira na to u kom znaku horoskopa ste rođeni. Čak ni položaj ostalih planeta, natalna karta i podznak ne mogu da umanju uticaj Sunca na svakog pojedinca.

Kada je Sunce u vašem ličnom znaku, tada se osećate najbolje. Osećate se dobro u svojoj koži, sve vam ide od ruke i budete svoji. Međutim, kada je ova zvezda u bilo kom drugom znaku, imamo tendenciju da kopiramo odlike tog znaka. Na primer, u prethodnom periodu, Sunce u Škorpiji nam je doneo realističniji pogled na svet. Ali došli smo i u dodir s tamnijim stranama naše ličnosti. Tokom sezone Jarca bićemo osetljiviji i fokusiraniji.

A sada, kada je Sunce ušlo u Strelca, očekuje nas pozitivan, razigran i buran mesec. Predmet našeg interesovanja postaju dubinske veze s voljenim osobama. Ali i sa samima sobom. Uz to, javlja se želja da istražujemo svet. Sunce u ovom znaku donosi nam potrebu da se povežemo s nečim većim od nas samih.

Pročitajte i… Savršeni parovi Zodijaka

Napravićemo korake potrebne da naučimo da bolje razumemo svet oko nas. Postaćemo svesni svega što se oko nas dešava. Uz to, imaćemo hrabrosti da proširimo vidike i da promenimo način razmišljanja.

Bićemo optimističniji i imaćemo više samopouzdanja. Fokusiraćemo se na veću sliku i nećemo biti sitnjičavi. Sada imaćemo priliku da negujemo veru, nadu i viziju. I da sve to utkamo u buduće planove.

Pokušajte u ovom periodu da razmišljate naširoko, da budete otvoreni za nove ideje, poslove, ljude. Fokusirajte se na dodatno obrazovanje. Učite, čitajte.  Strelac nam poručuje: daj sve od sebe ili nemoj da daješ ništa! Kažite „da“ i rizikujte.

Iskoristite sezonu Strelca da proširite vidike, naučite nešto novo i započetne zabavan, drugačiji i pozitivniji period života. Nalet energije koji nam sledi daće nam polet i idealan je zaključak stare, a uvod u početak nove godine.

 

lepotaizdravlje.rsMarynaYakovchuk/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.