Otkud taj nalet energije? Evo šta nam je donelo pomračenje Meseca!

Cvetni Mesec je probudio želju za istraživanjem, promenama i avanturama.

by | 30 maja, 2021

Nemojte se čuditi što se ovih dana osećate poletnije. Za optimističniji pogled na svet nije odgovoran samo dolazak leta. Naime, na nebu se desilo pomračenje Meseca, a evo i šta to znači.

Kraj ovog maja 2021. obeležilo je pomračenje meseca, koje su Indijanci nazivali i „cvetni Mesec„. U astrološkom svetu, ovo pomračenje Meseca donosi nam želju da istražujemo i da govorimo „da“ skoro svakoj ponudi. Ali budite oprezni i ne dozvolite da vam „oči budu gladne“.

Pun Mesec u Strelcu

Ovog puta, pun Mesec se nalazi u znaku Strelca, a ovaj položaj Zemljinog satelita donosi nam mnogo avanture, želje za promenom i isprobavanjem novih i uzbudljivih stvari, bilo da je u pitanju novi hobi, hrana ili pak putovanje. (Pročitajte i… Otkrijte šta indijski horoskop govori o vama)

Nemojte se iznenaditi ako osetite nalet energije i želju za promenama. Istražujte, trgnite se i probudite onu svoju zabavnu stranu. Ugrabite svaku priliku, a biće ih na pretek. Ipak, astrolozi savetuju da ne ulazite u rizične poslove tokom ovog perioda. Ovaj položaj Meseca donosi nam i pohlepu, nemoral i mnogo obmane.

Ovaj položaj Meseca doneo nam je i neke lekcije. Moguće je da će neki od nas morati da ostave nešto iza sebe: neku naviku, dugogodišnju vezu ili pak posao. Ali sve u cilju napredovanja. Međutim, odluka će se na posletku pokazati kao ispravna.

Možda ćete se osetiti izgubljeno, ali zapravo stvarate put za nove, uzbudljive i značajnije događaje u budućnosti, a da toga niste ni svesni. Naredno pomračenje Meseca, 10. juna 2021. nam može doneti nešto novo, ali samo ukoliko ste spremni.

lepotaizdravlje.rsPatrick Hendry via Unsplash

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.