Tamara Paunović – O stilu, lepoti i ljubavi

by | 28 novembra, 2020
Tamara Paunović

Tamara Paunović (43) svojevremeno je bila jedna od naših najpopularnijih manekenki, a ljubav prema svetu mode neguje i danas, baveći se modnim dizajnom. Plavooka Beograđanka poznata po ležernom stilu smatra da se lepota krije u jednostavnosti.

– Ležernost je uvek bio moj stil i u njemu se osećam najprirodnije. U takvoj odeći mi je najudobnije, što je na neki način i odraz mog karaktera, za koji smatram da je jednostavan. Mislim da je lepota u jednostavnosti i ona je ključ prave elegancije… Glamurozna sam u specijalnim situacijama, koje ne moraju biti samo gradski i poslovni događaji ili proslave, već mogu biti rezultat mog trenutnog osećaja i okolnosti – otkriva u razgovoru za Story.

Novac rado izdvaja za torbe i cipele, a tokom vremena je shvatila da se ključ zapravo krije u umerenosti. (Pročitaj: Beauty razgovor sa Aleksandrom Jeftanović)

– Životno iskustvo me je gradilo u raznim sferama života, pa tako i u odnosu prema garderobi. Odeća ne mora da podrazumeva trošenje besmislenih suma para da bi vam svakodnevicu učinila lepom i udobnom.

Tamara Paunović mladolikost pripisuje genetici, ali i pravilnoj nezi

– Pre svega zahvalna sam genetici, ali i nega je veoma bitna. Trudim se da redovno treniram, volim masaže kako lica, tako i tela. Kod moje dermatološkinje Ivane redovno idem na tretmane lica kiseonikom i dubinsko čišćenje laserom od kojeg mi koža „prodiše“. To je najbolja stvar koju sam u kozmetologiji do sada probala, kao i zatezanje kože tela pomoću lasera. Takođe, mislim da je tajna dobrog i zdravog izgleda u nama samima, u stanju našeg uma, karaktera i energije koju negujemo.

Brojne obaveze uspeva da ispuni planiranjem i dobrom organizacijom.

– Poslednjih godina uglavnom planiram vreme i uz dobru pripremu u raznim segmentima života mogu vrlo komforno da funkcionišem i da ispunim svoje potrebe i želje. Ali da bi život bio spontan i uzbudljiv, neke stvari puštam da se odvijaju onako kako ih ponese trenutak, a neke se ne daju isplanirati. Evo, ova godina i pandemija virusa odličan je primer za to. (Pročitaj: Ana Stanić – o lepoti i promenama koje dolaze s godinama)

Tamara ne krije da je ljubav njen najveći pokretač, a kod muškaraca posebno ceni dobrotu.

– Mesta za ljubav ima u svim periodima života. Ona je moj najveći pokretač! Cenim pre svega dobre ljude, brižne, hrabre i interesantne muškarce. Neke od ovih osobina možda danas nisu u fokusu, skrajnute su s radara vrednosti, što ne znači da ih muškarci nemaju.

lepotaizdravlje.rsPetar Đorđević, Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.