Usporite! Jupiter, Saturn, Uran i Neptun su retrogradni

Šta nam donosi ovaj položaj planeta?

by | 11 jula, 2021

Znamo, rečn „retrogradni“ odmah nas asocira na nešto loše. Ovog jula, pored toga što smo u sezoni osećajnog Raka, čak četiri planete kreću retrogradnim hodom. Uz to, Mars se nalazi u znaku Lava. (Pročitajte i… Sezona Raka nam donosi bujicu emocija)

Astrološki, očekuje nas veoma buran, ali zabavan period, u kojem ćemo dosta vremena provesti i razmišljajući o prošlosti. Ali hajdemo redom.

Šta nam donose retrogradni Jupiter, Saturn, Uran i Neptun?

 Jupiter

Ovaj položaj Jupitera donosi nam oprez. Savetuje se da u ovom periodu ne ulažete novac, kao i da rizike svedete na minimum. Ovaj period iskoristite da radite na sebi i da poboljšate svoje veštine. U budućnosti, to ulaganje će vam se isplatiti.

 Saturn

Kada se Saturn kreće unazad, donosi nam putovanje u prošlost. Ova planeta tera nas da razmišljamo o prethodnim koracima, planovima i poslovima. Da li smo doneli dobre odluke? Vreme je da se preispitamo. Isto tako, mnogi od nas će u ovom periodu razmišljati o bivšim ljubavima. Oni koji nisu sasvim rasčistili s prošlošću sada će imati prilike da stave tačku.

Neptun

Retrogradni Neptun nas tera da skinemo ružičaste naočare. Ova planeta raspršuje sve naše iluzije i maštanja i vraća nas u realnost. Vreme je da razmislite o tome kakvi su zaista ljudi koji vas okružuju. Isto tako, razmislite o idejama koje planirate da sprovedete? Da li ste zaista sve dobro isplanirali? Neke stvari nisu onakve kakve bismo želeli da budu.

Pluton

Kada se Pluton kreće unazad, zadire duboko u našu podsvest. Time, na površinu isplivavaju mračne tajne i delovi svakoga od nas koje smo dugo izbegavali. Vreme je da se suočimo s tim demonima. To će nam pomoći da se promenim i sazrimo i da na posletku oprostimo onima kojima inače ne bismo.

 

lepotaizdravlje.rsMaxger/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.