Astrološkinja Helena Cupać donosi MESEČNI HOROSKOP ZA JUN

by | 2 juna, 2022
Mesečni horoskop za jun

Astrološkinja Helena Cupać pripremila je za vas mesečni horoskop za jun. Saznajte šta nas očekuje u sezoni Blizanaca (mi se svakako radujemo prvim letnjim danima).
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

 

Šta donosi vaš mesečni horoskop za jun

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je izuzetno dinamičan period u kojem ćete se suočiti sa velikim izazovima koji će vas motivisati da se maksimalno posvetite svojim planovima kao i projektima koji su u toku. Energično se zauzimate za svoje interese, što će povremeno drugima biti smetnja, odnosno smatraće da im je ugrožena pozicija. Finansije su stabilne, moguć je i manji, neočekivani, priliv novca. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti stabilan, pod uslovom da se ne upuštate u rasprave, koje će biti u ovom slučaju, vaša inicijativa, pa ćete izazvati i sukobe. Ako ste slobodni, mesec pred vama donosi nekoliko prilika za ulazak u novu romansu, a vaš magnetizam nikako neće proći neprimećeno.

Bik

Dragi Bikovi, u narednim nedeljama ćete se potruditi da se dobro organizujete, međutim, to će vam samo delimično polaziti za rukom. U vama će se povremeno javiti sumnje u saradnike, u smislu, ko je na vašoj strani a ko ne, ali je neophodno da strahove držite pod kontrolom. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan, a planeta harmonije i ljubavi u vašem znaku doprineće i potrebi za većom bliskošću, a neki pripadnici vašeg znaka dobijaju i poklon od voljene osobe. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem će mnogima od vas ljubav zakucati na vrata. Na polju zdravlja, povedite računa o ishrani i smanjite unos slatkiša.

Blizanci

Dragi Blizanci, u prve dve nedelje meseca juna, vi ćete biti nešto povučeniji nego inače, skupljaćete energiju za nove aktivnosti, ali ćete se posvetiti i svom unutrašnjem JA i rešićete se nekih svojih strahova koji vas već neko vreme sputavaju. Nakon toga, sledi buđenje i pokret. Novi dogovori su na vidiku, a pored toga, ovo je period u kojem ćete biti u prilici da otputujete na kratko i spojićete posao i zadovoljstvo. Ako ste zauzeti, sa partnerom ste na istim talasnim dužinama, komunikacija se popravlja i to vas smiruje. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanje za osobu koja je veoma tajanstvena i baš to vas kod nje privlači. Zdravlje je u redu.

Rak

Dragi Rakovi, zauzimate se za sebe kada je karijera u pitanju i sad nećete imati mnogo tolerancije kako za svoje, tako ni za propuste svojih saradnika. Moguće je napredovanje, ali i neprijatan razgovor sa osobom od autoriteta. Ovde morate pronaći balans. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba će pokušati da vam ukaže na neke nedostatke, ali ćete vi na to veoma burno reagovati. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti zainteresovani za nekog ko je na visokoj poziciji i osoba je od autoriteta. Moguće su povrede i problemi sa probavom.

Lav

Dragi Lavovi, povoljan aspekt planete akcije na vaš znak vama sada daje vetar u leđa i vi se odlučno suočavate sa izazovima na koje nailazite. Ovo je period i kontakta sa zakonom, u smislu potpisivanja novih poslovnih ugovora. Ukazaće se prilika i za jedno kraće putovanje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka obnavljaju strasti sa voljenom osobom, a oni koji su još uvek slobodni, ponovo sreću osobu iz prošlosti. Sada ćete imati priliku da popravite ono što vas je razdvojilo i moći ćete nastaviti dalje u kvalitetnijem odnosu. Zdravlje je u redu.

Devica

Drage Device, tokom prve dve nedelje meseca imaćete šansu da ustanovite neka svoja uverenja i da ih, istovremeno, nametnete drugima. Rezultatima ćete biti zadovoljni. Moguća je promena pozicije, a komunikacija sa nadređenima će biti veoma kvalitetna i produktivna. Finansije se popravljaju. Ako ste u vezi ili u braku, parnter od vas traži podršku u vidu saveta koja se tiče njegovih porodičnih odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani na posao, ali ne primećuju interesovanje osobe iz neposredne blizine, koja ima veze sa inostranstvom. Zdravlje je u redu.
Drage Vage, tokom meseca juna, vi ćete se posvetiti analizi podrške koju dobijate od drugih ljudi, ali istovremeno, rešićete da se oslobodite dugovanja koja vas neko vreme opterećuju. U tome ćete biti manje-više uspešni. Moguć je i finansijski dobitak. Ukoliko ste u vezi ili u braku, povedite računa o potrebama voljene osobe, koja će se povremeno osećati zapostavljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobijaju poziv osobe iz prošlosti i u dilemi su da li priču nastaviti ili je ostaviti tamo gde joj je i mesto, u prošlosti. Proverite hormone.

Škorpija

Drage Škorpije, svu svoju energiju i fokus usmeravate isključivo na posao. Planeta akcije u ovom vašem prirodnom polju vam omogućava da planove realizujete veoma brzo i kvalitetno. Ipak, mogući su i sukobi sa saradnicima, a neke Škorpije će potražiti i bolje poslovne uslove. Ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je stabilniji nego inače, što vama donosi mir i zbog toga se možete kvalitetno posvetiti poslovnim obavezama. Slobodne Škorpije svojom pojavom opčinjavaju okolinu, ali nisu potpuno sigurni da li žele dati šansu nekom od kandidata. Zdravlje je u redu, ali su mogući upalni procesi.

Strelac

Dragi Strelčevi, u prvih petnaest dana meseca juna, vi ćete dati sve od sebe, i u tome uspeti, da se rešite ostataka ograničenja i obaveza na poslovnom planu. U tom periodu obratite pažnju na informacije koje dolaze do vas. Druga polovina meseca donosi šansu za novu polsovnu saradnju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa parnterom na samom početku meseca trpi, usled loše komunikacije, ali se to popravlja već od druge nedelje juna. Ako ste slobodni, udvaraju vam se dve mlađe osobe. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi Jarčevi, ukoliko je nešto ostalo nerazjašnjeno na poslovnom planu tokom prethodnog perioda, u prvoj sedmici juna imaćete priliku da to prevazđete i da nastavite dalje sa svojim obavezama. Ukazuje vam se prilika za kraći poslovni put, na koji ćete otići, ali ćete ovoga puta spojiti i lepo s korisnim. Ukoliko ste u vezi ili u braku, ako postoje neke nejasnoće iu odnosu, sada to možete rešiti. Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani isključivo na posao. Zdralje je stabilno, uz povremene respiratorne probleme.

Vodolija

Drage Vodolije, povoljan aspekt planete beneficija, pa još u vatrenom znaku, vama će dati ogroman “vetar u leđa” kao i veliku dozu optimizma na svim poljima. Na poslovnom planu,  primećujete veliko rasterećenje, a samim tim i pojačan entuzijazam za rad. Priliv novca iz neočekivanog izvora. Ako ste u vezi ili u braku, posvećujete malo više pažnje voljenoj osobi, jer želite popraviti odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanje za osobu koju su upoznali preko prijatelja, ali će vam biti potrebno vremena da pokažete ozbiljne namere ili stabilan stav. Zdravlje je u redu.

Ribe – horoskop za jun

Drage Ribe, vaša motivacija za rad raste iz dana u dan, a posebno ste fokusirani na finansije, koje vam predstavljaju izazov, zbog velikih rashoda, što će vas pokrenuti da se informišete o novim poslovnim aktivnostima. Dobijate zanimljivu poslovnu ponudu, ali bi to značilo da morate napustiti zonu komfora. Ako ste u vezi ili u braku, lični stavovi obe strane će biti kamen spoticanja u relaciji. Obe strane, partner i vi, ne odstupate od svojih uverenja. Slobodne Ribe će pokušati obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, ali će samo na tome i ostati. Moguće su glavobolje.
* Ukoliko želite ličnu analizu horoskopa, možete zakazati konsultaciju sa Helenom putem gore navedenih kontakata.
Ilustracija: natala krechetova /Istock via Getty Foto: via Helena Cupać