Astrološkinja Helena Cupać donosi MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ

by | 1 maja, 2022

Mesečni horoskop za maj Rakovima donosi borbenost na poslovnom planu, dok Vodolije razmišljaju o promeni radnog mesta.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, mesec maj će za vaš horoskopski znak biti veoma dinamičan, s obzirom na to da ćete se snažno zalagati za svoja uverenja, od kojih nećete odustajati, a usput, učinićete sve da nametnete svoj sistem vrednosti. Takođe, ovo je period u kojem ćete biti orijentisani na finansije, kroz ulaganja ali i kroz troškove, a sve to kulminira tokom sredine meseca, što će izazvati zadovoljstvo ali i malu dozu zabrinutsti, koja je prolaznog karaktera. ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je stabilan, jer je planeta harmonije u vašem znaku, međutim, povremeno se javljaju sukobi i to izazvani s vaše strane, a razlog je nedostatak razumevanja i tolernacije. Ako ste slobodni, ovo je period u kojem plenite svojom pojavom i zahvaljujući posebnom šarmu, vi imate priliku promeniti svoj emotivni status. Na polju zdravlja, povedite računa o načinu ishrane a san može biti narušen.


Bik

Dragi Bikovi, ulazite u novu životnu fazu, baš u ovom mesecu. Eklipse su u vašem znaku, jedna se desila krajem aprila a druga se dešava šesnaestog maja. Tokom ovog perioda mnogi pripadnici vašeg znaka započinju važne poslovne projekte, pronalaze posao ili prave promene na svim poljima. Druga polovina meseca može doneti probleme sa platnim prometom, kašnjenje određenih finansijskih sredstava i zbog toga ćete biti zabrinuti. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom, tokom ovog meseca je poprilično naelektrisan i imaćete želju da nešto promenite. Ukoliko želite razgovor sa voljenom osobom, učinite to na samom početku meseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa planetom ljubavi u polju tajni, maštaju o idealu, ali će se za vas zainteresovati osoba koja nije transparentna kada je njen emotivni status u pitanju. Povedite računa o vitalnosti i ne izlažite se većim fizičkim naporima.


Blizanci

Dragi Blizanci, vaša vladajuća planeta je u vašem znaku tokom maja meseca, ali od desetog maja kreće u retrogradni hod. Imaćete potrebu da komunicirate, više nego što je to za vas karakteristično, ali ćete, s druge strane, imati utisak da vas okolina ne razume. Na poslovnom planu, neophodno je da usporite I da ne dozvolite da vam pada koncentracija, zbog potencijalnih grešaka. Troškovi izazvani impulsivnim reakcijama. Ako ste u vezi ili u braku, bićete nešto povučeniji u odnosu na voljenu osobu. razlog za to su skriveni strahovi, koji se u vama javljaju ali ćeze biti veoma nejasni partner, kada to budete želeli da objasnite. Ako ste još uvek slobodni, povoljan aspekt planete ljubavi, na vaš horoskopski znak vama sada može doneti veoma burnu i strastvenu vezu sa osobom koja je nedavno prekinula dužu relaciju. Mesečni horoskop za maj  vam savetuje da povedete računa o sinusima.


Rak

Dragi Rakovi, tokom prve dve nedelje meseca maja, vi ćete biti veoma orijentisani na poslovnu poziciju, uspećete izaći u prvi plan i imaćete veliku podršku autoriteta. Zauzimate borbeni stav kada su vaša uverenja u pitanju, a sam kraj meseca nekim pripadnicima vašeg znaka može doneti i promenu pozicije, u smislu neke vrste napredovanja. Finansije su stabilne. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba je okupirana ličnim potrebama, što vama neće smetati, bar ne na samom početku, ali ćete ipak tražiti malo više balansa u relaciji. Ako ste slobodni, ovo je mesec koji bi mogao doneti sudbinski susret, posebno u prve tri nedelje meseca. Na polju zdravlja povedite računa o ishrani.

lav
Lav

Dragi Lavovi, u nedeljama koje su pred vama ćete dati sve od sebe da poboljšate svoju poslovnu poziciju, a nadate se i poboljšanju na polju finansija. Povedite računa na koji način dolazite do ciljeva, a odnos sa autoritetima sada može biti nešto nestabilniji nego inače. Ulazite u novu životnu fazu kada je karijera u pitanju. Ako ste u vezi ili u braku, posvetite više pažnje voljenoj osobi i imajte strpljenja kada je komunikacija u pitanju. Slobodni pripadnici vašeg znaka, tokom maja, a posebni u prvoj polovini meseca, privlače pažnju okoline i moguća je nova romansa. Zdravlje je stabilno.


Devica

Drage Device, odličan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak, tokom prve tri nedelje meseca maja vam daje podršku kada su poslovne aktivnosti u pitanju, ali od desetog maja budite nešto oprezniji, na svim poljima, jer vaša vladajuća planeta ide u retrogradni hod pa je ovo period tokom kojeg se preporučuje sporiji tempo i retrospektiva učinjenog. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je nešto napetiji, upravo zbog loše komunikacije i izvlačenja starih nesporazuma na površinu. Ako ste još uvek slobodni, ovo je mesrc koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti mogućnost da obnove romandu iz prošlosti. Zdravlje je u redu.


Vaga

Drage Vage, mnogo energije ulažete u posao, povremeno gubite strpljenje za one koji vas ne mogu ispratiti, ali ipak uspevate zadržati racionalan stav i harmoniju u međuljudskim odnosima. Za neke pripadnike vašeg znaka mogući su prekidi na polju posla kao i nove poslovne ponude. Ako ste u vezi ili u braku, ne dozvolite da vam se ljudi koji sa strane mešaju u vaše partnerstvo, jer nesporazumi i neproverene informacije mogu biti uzrok sukoba. Ako ste slobodni, osoba vatrenog temperamenta vas pokušava impresionirati. Mogući su upalni procesi ili alergije.

Pročitajte i… Tri načina da prigrlite sezonu Bika


Škorpija

Drage Škorpije, od izuzetne važnosti vam je posao, već na samom početku meseca imate mogućnost napredovanja, a od sredine maja, kada planeta beneficija uđe u vaše prirodno polje posla, ulazite u period novih i veoma kvalitetnih poslovnih prilika koje ćete, u većini slučajeva i iskoristiti. Ako ste u vezi ili u braku, maj je mesec u kojem će partner pokazati visoku dozu tvrdoglavosti pa su mogući sukobi ali i prekidi. Oni koji su slobodni privlače pažnju veoma uticajne osobe. Zdravlje je stabilno.


Strelac

Dragi Strelčevi, započinjete novi ciklus na poslovnom planu i tokom maja vam se ukazuju primamljive prilike koje nećete želeti propusti. Pre nego što donesete konačnu odluku, konsultujte se sa osobom od poverenja, jer su mogući propusti, usled pojačanog entuzijazma. Ako ste u vezi ili u braku, prisutna je doza netrpeljivosti, između vas i voljene osobe, kao i sukobi zbog prošlosti i loše komunikacije. Ako ste slobodni, dobijate poziv nekadašnje ljubavi ili osobe koju ste nekada simpatisali. Zdravlje je u redu ali mesečni horoskop za maj vam predlaže da popravite režim ishrane.


Jarac

Dragi Jarčevi, ovo je mesec u kojem ćete poslovne aktivnosti staviti u drugi plan a prioritet je privatni život, odnosi sa porodicom, životni prostor, odnosno stanje nekretnina. Moguće su selidbe ili prodaja nekretnina. Želja za putovanjima i edukacijom. Ako ste u vezi ili u braku i vi i voljena osoba ne odstupate od svojih stavova, što može doneti neprijatnosti, rasprave i sukobe. Ako ste slobodni, druga polovina meseca vam donosi priliku da uđete u vezu sa osobom koja je veoma edukovana a istovremeno izuzetno senzualna. Zdravlje je stabilno.


Vodolija

Drage Vodolije, tokom maja ćete biti skloni preispitivanju dosadašnjih poslovnih odluka i vraćanja na stare projekte. Ovo nije vama svojstveno, ali ćete imati utisak da još jednom proverite da li ste nešto propustili i time napravili pogrešan korak. Odnosi u porodici takođe dolaze u prvi plan. Ako ste u vezi ili u braku, partner vam zamera na nedostatku emocija, to jest, na vašoj hladnoći, ali je to ipak kratkog daha. Ako ste slobodni, osoba koja nije iz vašeg mesta boravka će privući vašu pažnju. Zdravlje je u redu.


Ribe

Drage Ribe, tokom prve polovine meseca vas očekuju velike promene, na svim poljima ili bar signal da ste na dobrom putu. Pravite velike planove koje ćete postepeno realizovati, a razmišljate da se dodatno edukujete, da biste popravili svoju poslovnu poziciju. Za sada, neka to ostane kao ideja. Ako ste u vezi ili u braku, druga strana je okupirana poslovnim aktivnostima a vi pokušavate napraviti balans. Ukoliko ste slobodni, dobijate poziv od osobe iz prošlosti, na koju ste potpuno zaboravili. Povedite računa o ishrani.

Piše: Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

 

lepotaizdravlje.rsAnastasiia Zvonary/iStock/Getty Images Plus via Getty Images