Džordž Kluni o roditeljstvu: Napravili smo glupu grešku u odgajanju dece, evo šta znaju

by | 7 decembra, 2020
džordž kluni

Holivudski glumac Džordž Kluni nasmejao je fanove širom sveta nakon što se u jednoj američkoj emisiji našalio rekavši da su on i njegova supruga Amal Kluni napravili ozbiljnu grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele. (Pročitaj: Rajan Rejnolds tata za primer: Evo šta kaže o svoje tri mezimice)

Naime, ovaj zavodnik za kojim uzdišu žene širom sveta, bio je gost u emisiji Jimmy Kimmel Live! kako bi promovisao svoj novi Netflix film – The Midnight Sky, međutim, on je u razgovoru sa poznatim voditeljem pričao i o svojoj porodici i privatnom životu. Sve je posebno zanimalo kako se on snalazi kao tata.

Glumac je otkrio da njegova deca, uprkos godinama, znaju veoma dobro italijanski jezik, a da ga on i Amal ne znaju. Ispričao je i koliko je i zbog čega to nezgodno.


– Napravili smo glupu grešku. Dali smo im oružje zvano – italijanski jezik. Govore ga tečno sa tri godine, a ni ja ni supruga ne znamo da pričamo ovaj jezik – rekao je i pojasnio gde trenutno nastaje problem.

– Ja im kažem da odu da očiste sobu, a oni odgovore: ‘Eh, papa stranzo’. Na to mogu samo da pitam `šta?` – ispričao je i našalio se na svoj račun kako je on iz Kentakija da je njemu i engleski drugi jezik. (Pročitaj: Rijana je ponovo zaljubljena, a evo koji kolega joj je novi dečko)

Džordž je sa gledaocim podelio i kako mu se to tokom pandemije promenio živo. Kako je objasnio, sam je morao da obavlja kućne poslove kao što je pranje veša, podova i sudova. Na pitanje voditelja Džimija Kimela da li je u ovim kućnim zadacima bio uspešan odgovorio je:

– Verovatno ne, ali barem sam neko vreme bio zaposlen. I nisam ulazio u sobu u kojoj su deca koja govore italijanski – nasmejao je još jednom glumac sve.

lepotaizdravlje.rsDuncan McGlynn/Getty Via Guliver