Samo za njegove oči: Zbog čega muškarci vole striptiz?

by | 22 oktobra, 2020
kućni striptiz

Vodič za kućni striptiz

Momke je zaista lako razumeti u spavaćoj sobi. Vole sve seksi i “zabranjene” stvari. Privlači ih svašta, od donjeg veša do seksa na tabu-mestima, eksperimentisanja… Zapravo, malo šta im se ne dopada.

Međutim, kako bismo bili potpuno iskreni, postoji nešto što im je apsolutno neodoljivo –  gledanje devojke dok se skida. To je na vrhu nijehove liste seksualnih maštarija (ili blizu njega).

Muzika, seksi veš i naravno ples su malo previše da bi mogli da im se odupru! Zato, ako planirate i želite da uradite nešto specijalno za svog dragog kako biste začinili vaše intimno veče, nema potrebe dalje da razmišljate. Striptiz koji ćete mu pružiti kod kuće ulepšaće mu godinu. (Pročitaj: Spooning seks poza: Evo zbog čega ćete se zaljubite u ovaj intezivan i intiman položaj)

Međutim, striptiz nije samo obično skidanje odeće. Ako želite da se okušate u ovom senzualnom plesu i priredite predstavu za svog muškarca, bez neprijatnih iznenađenja i nespretnih pokreta, morate da obratite pažnju na nekoliko stvari.

Evo šta je potrebno da znate:

Vodič za kućni striptiz

Samopouzdanje
Da biste izveli striptiz i uživali u njemu morate da se osećate prijatno u svojoj koži što treba i da pokažete. Za ovo vam ne treba savršena građa, kilaža, figura… Žena puna samopouzdanja koja je svesna svog seksepila uvek izgleda super.

On
Erotski ples izvodite samo za njegove oči. Gledajte ga kako pogledom prati vaše pokrete i uživajte u tome što imate kontrolu dok su mu dodiri vašeg tela strogo zabranjeni.

Da mu još više ubrzate puls vežite mu ruke za krevet ili stolicu…

Muzika
Napravite listu pesama sa senzualnim melodijama koje volite i koje će biti savršene da atmosferu dovedete do usijanja. Odaberite muziku koja vam odgovara za ples, ali svakako je plus ukoliko i njega “pogodite” s muzičkim odabirom.

Odeća
Seksi odeća i donji veš koju nameravate da skinete (ili on sa vas) prikovaće njegov pogled za vaše telo. Izaberite seksi krpice u kojima se osećate seksi i koje se jednostavno skidaju. (Pročitaj: Novi trend: Volite svoje telo – primenjujte svesni seks)

Visoke potpetice su obavezne, ali ako niste navikli na njih prvo isprobajte kretanje u njima kako biste sprečili nespretne pokrete (i povrede).

Osvetljenje
Nije slučajno što je svetlost prigušena u striptiz klubovima. Takvo osvetljenje pruža senzualniju i zavodljiviju atmosferu. Razmislite i o svetlosti sveća koje laskaju figuri tela.

Pomagala
Ako mislite da niste dovoljno vešti u plesnim pokretima, poslužite se pomagalima poput ulja za masažu, šlaga ili čokoladnog sirupa koji ćete naneti na delove tela i ponuditi mu da se zasladi… S obzirom na to da su mu ruke vezane jedva će dočeka dezert na kraju…

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images