Najbolji astrološki dan za ljubav u 2021. je tu, iza ćoška!

Iako je Dan zaljubljenih odavno prošao, očekuje nas jedan još moćniji dan za ljubav i romantiku.

by | 21 marta, 2021

Ukoliko želite da promenite nešto u svom partnerskom odnosu (ili da flert podignete na malo viši nivo), jedan dan u ovoj godini je, prema astrolozima, posebno pogodan za ljubav. U pitanju je 26. mart (hej, pa to je sledećeg petka!), datum kada će kada Venera i Sunce ulaze u znak Ovna. Ovime, počinje sedmogodišnje putovanje u kojem se posebno aktiviraju aspekti ljubavi, romanse i novca.

Šta se dešava na nebu 26. marta?

Kada se Sunce i Venera spoje u istom znaku i na istom stepenu, sunce apsorbuje moć Venere, što znači da ova planeta počinje jače da sija, jer joj Sunce daje vitalnost. To se dešava na svakih 10 do 12 meseci, svaki put u drugačijem znaku i svaki put predstavlja novo ljubavno i finansijsko putovanje za svaki znak Zodijaka.
Ove godine, budući da i Sunce i Venera ulaze u Ovna, susrešćemo se s više strasti i želje. Ovan je prvi znak Zodijaka i Sunce je njegov prirodni vladar.

Očekujte više emocija i strasti, jer su Ovnovi kardinalni znak i vole da pokazuju ljubav i naklonost prema drugima. (Pročitajte i… Kako izgledaju horoskopski znaci kada se zaljube?)

Kako se manifestuje ovaj položaj Venere?

Osetićemo nalet emocija i imaćemo potrebu za vezivanjem. Neki će započeti nove veze, neki će pokušati da rasplamsaju stare strasti, a neki će se odlučivati na raskid.

Bićemo iskreniji i shvatićemo šta želimo u partnerskim odnosima i imaćemo hrabrosti da to konačno i ostvarimo. Zato, u ovom periodu, astrolozi savetuju da razgovarate sa svojim partnerom i da se ponovo povežete.

Ukoliko niste u vezi, ovo je sjajan period da osobi koja vam se dopada priznate svoja posećanja. Otvorite svoje srce i prepustite se, jer je 26. mart idealan dan za ljubav!

Konačan savet jeste: Sasvim je u redu da u ovom periodu svoja osećanja stavite na prvo mesto, jer se oko toga vrti i sam znak Ovna. Ovaj položaj Venere donosi vam strastvenije vizije, snove i odluke, i to bez kajanja.

lepotaizdravlje.rsPaulina Kopijkowska / iStock / Getty via Guliver


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.