Nataša Miljković: Šta me čini srećnom?

U serijalu tekstova pod nazivom “Šta me čini srećnom” naša urednica Tema Nadežda Jokić, kroz razgovore za uspešnim ženama, istražuje šta je to sreća.

by | 21 aprila, 2021

Sreća mog sina Lazara, negativan test na PCR, trening i osećaj posle njega, čaša vina, perspektiva na vidiku – stvari su koje me čine radosnom. Moj osećaj zadovoljstva jeste merna jedinica za sreću, kaže TV autorka i voditeljka Nataša Miljković.

Kao jedno od najupečatljivijih televizijskih lica, Nataša Miljković je gledaoce, s obzirom na besprekornu radnu biografiju, godinama, pre svega, osvajala profesionalizmom – vodeći uvek prijatne i konstruktivne razgovore sa svojim sagovornicima pred kamerama. Ostavila je velikog traga najpre na RTS-u, čije je zaštitno lice bila godinama, a danas je jedno od nosećih imena televizije N1.

“Osećaj zadovoljstva merna je jedinica za sreću”

Kada smo s njom započeli razgovor na temu sreće, prva njena asocijacija, uz širok osmeh, bio je njen naslednik, dvanaestogodišnji Lazar, kog ima iz veze s glumcem Srđanom Timarovim, a čije je bezbrižno odrastanje ono najvažnije u njenom životu.

Moj osećaj zadovoljstva merna je jedinica za sreću. Sreća je trenutak, a zadovoljstvo i umeće osetiti ga – to je talenat. Talenat je i ne pasti kada tog osećaja nema, kad vuče taj životni teg nadole, ne dati se, kaže nam Nataša, koja otkriva i šta je inspiriše da ovih dana bude radosna.

Šta Natašu inspiriše da bude radosna

Jedna rečenica mog sina Lazara: „Baš sam sad nešto mnogo srećan!“. To me čini neizmerno radosnom. Osim toga, tu su još neke sitnice: negativan PCR test, moj i meni bliskih ljudi, trening i osećaj posle njega, čaša vina, perspektiva – kad je na vidiku, rekla nam je poznata voditeljka, koja je nedavno u javnosti otkrila i da je njenoj emotivnoj vezi sa Žarkom Tarićem, posle pet godina, došao kraj.

Na listi želja…

Na pitanje da li ima mnogo želja, koje bi volela u budućnosti da ostvari, Nataša nam kroz osmeh kaže:

Što se toga tiče, nemam mnogo želja. Da upoznam Al Paćina, popijem kafu sa Sorentinom i da drugu polovinu života provedem u Italiji.

“Sitnice su esencija sreće”

Ona otkriva da smo za proteklih godinu dana svi, konačno, shvatili da su upravo sitnice esencija sreće, kao i da danas, više nego ikad, ona ceni prijateljstvo:
Iskreno, u tolikoj meri mi je prijateljstvo važno da to nekad ume i da zaboli.
Ona ističe da su njeni omiljeni rituali, koji je dodatno ispunjavaju osećajem zadovoljstva, ispijanje jutarnje kafe, obavezni treninzi, šetnje sa psom…

Natašini favoriti:

Knjiga “Svi su u pravu”, Paolo Sorentino
Serija “Mladi papa”
Krema za telo “Iris, L’Erbolario”

Priredila: Nadežda Jokić

 

lepotaizdravlje.rsPetar Đorđević, Arhiva magazina Story

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.