Dame, ove stvari nikako ne treba da radite zbog muškarca

by | 30 novembra, 2020
ne treba raditi u vezi

Komunikacija, tolerancija i kompromis su sastavni i obavezan deo svake zrele veze. Ali, postoje stvari koje nikada ne smete da dopustiti sebi da uradite zbog partnera.

Evo šta nikako ne treba raditi u vezi zbog muškarca

1. Zaboraviti na svoje snove

Vaši ciljevi i snovi važan su deo vas, ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da biste se trebali spustiti na zemlju, možda je vreme da razmislite o tome da li želite da budete sa osobom koja ne veruje u vas. (Pročitaj: Nekoliko lekcija o ljubavi: Šta bi trebalo da očekujete od ozbiljne veze)

2. Pogaziti svoje stavove

Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismejava zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi sa muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

3. Promeniti izgled zato što se to njemu tako sviđa

On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i da bi trebalo da smršate? Sve su to ljubavni “prekršaji” koje ne smete da tolerišete. Svaka promena koju radite na svom izgledu mora biti motivisana vašom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste. Ovo baš nikako ne treba raditi u vezi samo zbog muškarca.

4. Spuštati standarde

Znate šta želite, znate šta vam je potrebno i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne čini srećnom, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas. (Pročitaj: Ako vas je sramota da pitate Marijana Kašić ima odgovore za vas: Seks tokom menstruacije)

5. “Zaboraviti” na prijatelje

Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja sa njima jer su oni bili deo vašeg života puno pre nego što je u njega ušao vaš partner.

lepotaizdravlje.rsDrazen Zigic/Getty via Guliver