Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna: Ne ljutite se na zvezde ukoliko uspeh stigne sa malim zakašnjenjem

by | 30 maja, 2022
od 30. maja do 6. juna

Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna Rakovima donosi uspeh u kolektivu i finansijski boljitak, dok Devicama pruža nove poslovne mogućnosti.

Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna

Ovan

Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i osmislite dobar nastup, kao i redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje vam se pružaju kada je o partnerskom udruživanji reč. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiji uticaj ili postupke, te lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više poverenja u partnera.

Bik

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju, kao i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na konkretnim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete novčanim pitanjima, jer uskoro ćete razrešiti i te dileme. Ljubavni događaji, koje naslućujete, imaju posebnu draž. Dopadaju vam se partnerovi postupci, što vas navodi da promenite sopstvene odluke. Emotivno ste inspirisani.

Blizanci

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vežu zajednički interesi. Nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Rak

Imate dobar predosećaj i uspeh vam je nadohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijski boljitak i poboljšan materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procene, već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate izazove. Ljubavni događaji, koje naslućujete, imaju posebnu draž i bustuju vam raspoloženje.

Lav

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti kako biste proširili znanje i poboljšali svoju poziciju. Ako prepustite da stvari idu svojim tokom, neko drugi može vas preduhitriti. Svet oko sebe posmatrate drugim očima – u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.

Devica

Neko vam daje korisne informacije, te tako i pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje su vam na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih/privatnih interesa. Slobodno izrazite potisnuta osećanja/namere. Učinite poseban gest pažnje prema partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju svakako treba negovati.

PROČITAJTE I…Idealna venčanica za svaki znak Zodijaka

Vaga

U dogovoru sa saradnicima, uspešno možete da rešite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i da delate zajedno. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. Prolazite kroz promenljivu fazu u odnosu sa ljubavnim partnerom, no ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno motivišete voljenu osobu na zajedničke promene.

Škorpion

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova. Ali, uz dodatnu upornost, pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate. Nemojte dozvoliti da se o vama šire loše glasine, ili da se plasiraju neistinite priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Strelac

Delujete vrlo ambiciozno pred okolinom i svima jasno stavljate do znanja da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenite situacije koje nose određeni rizik, ili veće ulaganje novca. Neophodana vam je porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Partner ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izlive emocija.

Jarac

Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila, te da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite naporne obaveze dok se ne steknu bolji uslovi. Obradovaće vas postupak bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se osećanjima!

Vodolija

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. U najkraćem roku pokušavate da rešite određene probleme. Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate partneru zbog sitnica.

Ribe

Doniste niz važnih odluka i – pred saradnicima – delujete odlučno u svojim namerama. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na sporedne situacije. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji (koje naslućujete) najavljuju srećan rasplet u odnosu sa emotivnim partnerom. Ponekad je jednostavno najbolje pratiti unutrašnji osećaj i ne pričati previše!

Izvor: astrolook.com

lepotaizdravlje.rspeshkov/iStock via Getty Images