Nina Badrić – nekada i sada (foto)

by | 11 decembra, 2020

Svi imamo momente kada “prelistavamo” strare fotografije koje nam pored nostalgije bude mnogo različitih osećanja. Uvek je lepo prisetiti se nekih divnih uspomena, ljudi, događaja… Ovo vraćanje u prošlost ove godine posebno je trebalo i prijalo ljudima jer tokom stresnih meseci “ponovno proživljavanje” momenata u kojima vam  je bilo lepo dođe kao psihoterapija. (Pročitaj: Učite od najboljih – saveti za bujnu i negovanu kosu)

Nekih davnih dana baš tako se prisetila i pevačica Nina Badrić, a šta je pronašla među svojim fotografijama podelila je sa fanovima. Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju iz 1991. godine, kada je imala samo 19 godina.

– ‘91 kad sam bila top model – napisala je Nina pored fotografije, koju je dopunila pesmom Prljavog kazališta – “Marina”.

Na ovo sećanje, pored fanova, nisu ostale ravnodušne ni Ninine kolege, poput Lepe Brena, koje su joj udelile pregršt komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsećamo, talentovana pevačica od kada je uplovila u svet muzike privlači pažnju i svojim ženstvenim izgledom kojim se veoma ponosi. (Pročitaj: Beauty razgovor sa Bojanom Barović)

– Nikad nisam imala problem s kilogramima. To što je drugima problem što sam ja žensko i izgledam poput žene sa svim svojim oblinama, ja tu ne mogu pomoći. Nikad i nisam bila mršavica, a ne znam ni kako bih mogla imati manje kilograma pa da bih bila privlačna i u trendu. Ja sam ostala i bila ja. Mene ljudi vole zbog mog glasa, a za mene je moj izgled uvek sekundaran. Ponosna sam na svoje godine i na to kako se držim – rekla je jednom prilikom Nina Badrić (48).

– Obično razočaram ljude kad me vide, a posebno muškarce. Oni očekuju neku rasnu ženu, a onda dođem ja pa mi kažu da me nisu tako zamišljali, te da sam zapravo sitna ženica i da ne izgledam kao na televiziji. Znate da televizija dodaje 10 kilograma i da bi izgledao normalno, moraš stvarno biti mršav. Ali ja se ne dam – rekla je ona tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

lepotaizdravlje.rsATA images