„Bol koju delimo“: Megan Markl iskreno o gubitku bebe

by | 25 novembra, 2020
pobačaj megan markl

Pobačaj Megan Markl je nešto sa čime, nažalost, može da se poistoveti mnogo žena

Pored svega što se dešava oko nas, ova godina donela je dodatnog stresa i tuge Megan Markl i bitanskom princu Hariju.

Naime, oni su u januaru otišli iz Engleske i preselili se u Vankuver gde su živeli nakon odluke da napuste kraljevske dužnosti i steknu finansijsku nezavisnost. U martu su iz kuće u Kanadi otišli u Ameriku, tačnije u Los Anđeles, rodni grad Megan gde sada žive. (Pročitaj: Megan Markl – nekoliko lekcija o stilu)

Iako ne vole da „pune“ naslove u novinama i mislili su da će svojim novim životnim potezima to svesti na minimu, otkako su započeli novo poglavlje van kraljevske palate, druga trudnoća Megan bila je glavna tema svetskih medija. Dok se o svemu tome naširoko pisalo, Megan je mudro ćutala.

Ipak, paparaco fotografije ispred jedne ginekološke klinike u Kaliforniji podgrejale su priče da se u životu Megan i Hari dešava nešto nepredviđeno. Međutim, umesto lepih vesti kojima su se nadali svi fanovi zajedno sa poznatim parom, stigle su one tužne.

Bivša vojvotkinja od Saseksa konačno je priznala da je izgubila bebu i to u julu mesecu. Ona je za strane medije opisala ovo strašno iskustvo i momenat kada je shvatila da nešto nije kako treba:


– Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu – napisala je Megan, prenosi Story.

Megan Markl jedva je podnela ovaj tragični gubitak, a Hari je kao i uvek, sve vreme bio uz nju.

U rubrici New York Times-a pod nazivom „Gubici koje delimo“ Megan je otvorila dušu priznavši da u tom trenutku nije videla izlaz iz situacije. (Pročitaj: Ove poznate dame doživele su spontani pobačaj, a evo šta kažu o svom gubitku)

– Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da gubim ono drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti – završila je Megan svoju intimnu ispovest ističući da je 2020. godina, godina velikih gubitaka.

lepotaizdravlje.rsChris Jackson/Getty via Guliver


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.