Položaj Venere u natalnoj karti: Evo kako nam planeta ljubavi kroji sudbinu

by | 22 avgusta, 2021
Položaj Venere u natalnoj karti

Položaj Venere u natalnoj karti govori mnogo o našem odnosu prema ljubavi i vezama. 

Zavodljiva Škorpija? Nestašni blizanac? Verna Vaga? Ukoliko ste i malo zainteresovani za astrologiju, sigurno već znate ove opšte karakteristike svakog horoskopskog znaka.

Ali hajde da zavirimo malo dublje i da otkrijemo šta položaj Venere u natalnoj karti otkrivamo o svakome od nas.

Položaj Venere u natalnoj karti

Venera u Ovnu

Oni koji imaju Veneru u prvom znaku zodijaka su asertivni, strastveni i veoma zahtevni ljubavnici. Ne vole da igraju igrice, žele sve i sada. Ne boje se da kažu šta misle i žele. Veoma su direktni, a na kraju dana žele samo jedno- da budu voljeni.

Venera u Biku

Ljudi rođeni s Venerom u Biku imaju sreće u ljubavi. Vole romantiku i uživaju u igrama zavođenja. Ne treba im mnogo da upoznaju ljubav svog života i od tada uživaju u luksuzu i strastima.

Venera u Blizancima

Oni su šarmantni, vole da flertuju i da obaraju s nogu potencijalne partnere. Međutim, isto tako vole da „šaraju“ i brzo im sve dosadi. Ali kada nađu pravu osobu, spremni su na kompromise. Samo je potrebno da im ne bude dosadno.

Venera u Raku

Ove osobe su veoma emotivne, osetljive i porodične. Jedva čekaju da grade budućnost s nekim i da slave ljubav. Vole sve što ima veze s odnosima i ljubavlju i uživaju u porodičnom životu.

Venera u Lavu

Ovi pojedinci obožavaju da zavode, ali su do srži posvećeni i lojalni pravoj osobi. Vole da im se divite i da im ugađate, a za uzvrat voleće vas svim svojim srcem, bez obzira na sve. I nikada vas neće izdati, osim ako im za to ne date povoda.

Venera u Devici

Izbirljive i detaljne, Device ipak traže ljubav. Ali imaju visoke standarde. Žele nešto iskreno, pravo i nekoga čiji se planovi slažu s njihovim. Njih možete zavesti intelektualni razgovorima i razumevanjem.

Pročitajte i… Zašto se zaljubljujemo u svaki od znakova Zodijaka?

Venera u Vagi

Ova pozicija planete odiše ljubavlju na svakom koraku. Zavođenje, flertovanje, zabava, romantika… Sve je spojeno u jedan znak. Ali na kraju dana, ove osobe su veoma posvećene i verne.

Venera u Škorpiji

Intenzivna i mistična Škorpija odiše seksualnom energijom. One često prvo kažu pa tek onda razmisle. Ali su veoma strastvene i s njima vam nikada neće biti dosadno. One će vašu tajnu odneti u grob i veoma su verne i romantične.

Venera u Strelcu

Sloboda, zabava i avantura glavna su pravila osoba koje imaju Veneru u Strelcu. Ali kada se zaljube, verne su i vole beskrajno. Pokažite im svet i biće vaše zauvek.

Venera u Jarcu

Ozbiljan, prizeman i nezavisan Jarac ima visoka očekivanja kada je ljubav u pitanju. Želi stabilnog partnera s kojim će gradiit budućnost. Ali, osobe koje imaju Veneru u Jarcu su i romantične i spremne na sve za voljenu osobu.

Venera u Vodoliji

Sloboda i zabava su ono što opisuje ljude koji imaju Veneru u Vodoliji. Ne zanima ih tradicija ni pravila, samo zabava. Ali u ljubavi su ozbiljne i na njih se možete uvek osloniti. Samo bez igrica i ljubomore.

Venera u Ribama

Ove sanjive osobe vole ljubav i romantiku. Svaki dan će biti prepun nežnih trenutaka koje ćete pamtiti zauvek. Stoga ukoliko želite nepopravljivog romantika, upoznajte osobu koja ima Veneru u Ribama.

 

lepotaizdravlje.rs anttoniu/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.