Retrogradni Saturn u Vodoliji nam uskoro stiže, a evo šta nam donosi

by | 29 maja, 2022
Retrogradni Saturn

Retrogradni Saturn u Vodoliji počinje 4. juna i trajaće do 23. oktobra. A kako će ova pozicija uticati na nas?

Asturn predstavlja gospodara karme u svetu astrologije. A kada ide retrogradnim hodom, to uglavnom označava i duplu dozu karme. U prevodu, ukoliko smo u prošlosti radili loše stvari, očekuju nas lekcije, a ukoliko smo bili dobri, bićemo nagrađeni.

Retrogradni Saturn u Vodoliji

Ove godine, retrogradni Saturn je karmičan i zbog toga što se nalazi u kvadratu sa Merkurom, koji je od 3. juna direktan. Merkuran se poravnava sa zvezdom Algol, što donosi mnogo nesrećnih događaja.

Pročitajte i… Šta predstavlja Lilit- crni Mesec Zodijaka?

Retrogradni Saturn se događa na svakih 12 meseci i straje oko 4 meseca. Sadašnjost, prošlost i budućnost se u ovom periodu se mešaju iprepliću. Karma se u ovom trenutku osvrće na to koliko smo bili odgovorni u prošlosti. Ovaj položaj Saturna donosi nam ograničenja, anksioznost i strah. Suočićemo se sa odgovornošću i obavezama, najviše u polju karijere.

Retrogradni Saturn sugeriše da će ovo polje odgovornosti biti važno, da će nam biti potrebno dodatn vreme da se uverimo da je sve u redu, pre nego što nastavimo dalje. Moguće je da ćemo biti testirani kako bismo se uverili jesmo li spremni na dodatne odgovornosti. A lekcije koje budemo naučili će možda biti teške, ali neprocenjive.

Saturn će nam pružiti i priliku da prepoznamo prilike i priznamo probleme i greške koje smo napravili. Stvari bi se mogle otrgnuti kontroli, što nam može uzrokovati depresivne epizode.

Dok Saturn ponovo ne krene direktno, moramo se baviti relevantnim problemima. Fokusirajte se kako biste bili produktivniji.

Pročitajte i… Manikir i horoskopski znak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.