Sezona Bika nam je stigla: 3 načina da prigrlimo stabilnost ovog znaka Zodijaka

by | 24 aprila, 2022
Sezona Bika

Sezona Bika nam je stigla 20. aprila, a evo šta bi trebalo da znate o ovoj, novoj energiji koja kruži oko nas.

Zvanično pozdravili smo se s žustrim i energičnim Ovnom i zakoračili smo u nešto mirniji period. Bikovi su poznati kao tvrdoglav ali stabilan, jak i realističan znak Zodijaka. Njima vlada planeta ljubavi, umestnosti i zadovoljstva- Venera. Stoga, Bikovi obožavaju sve senzualne i lepe stvari.

Sezona Bika 2022.

Sama po sebi, sezona ovog znaka počinje sredinom proleća, što znači da je Bik “fiksan” znak. To ih čini vrednim i pouzdanim. Bikovi vole strukturu, red i rutinu. Cela sezona ovog znaka biće fokusirana na postizanje rezultata na praktičan, miran i realističan način. Bićemo fokusirani na usporavanje, kako na poslu, tako i u privatnom životu. I uživaćemo u svim lepotama ovog procesa.

3 načina da prigrlite energiju Bika

1 Briga o sebi

Ako nešto Bikovi vole, to je onda ugađanje sebi. Ove sezone Bika, dopustite sebi one male luksuze, kojima ćete lečiti i um i telo. Bilo da je u pitanju spa dan, odlazak na večeru, dobro vino ili kupovina komada odeće, nije važno. Tretirajte sebe kao kraljicu i uživajte u svakom trenutku.

Pročitajte i… Mars u Ribama nas upozorava da ne budemo nesmotreni

2 Započnite neki projekat

I dok uživate u ugađanju sebi, ne zaboravite na svoje buduće ciljeve. Sezona Ovna je postavila osnove za nove ideje i projekte, a sada, ulaskom u Bika, vreme je da napravimo još jedan korak napred, ka ostvarenju tih ciljeva.

3 Lepota prirode

I poslednje, ali ne i najmanje važno, Venera koja vlada Bikom, u ovom periodu nateraće nas da uživamo u svim lepotama prirode. Uz to, kako se vreme prolepšava, imamo sasvim dovoljno razloga da izađemo napolje  i provedemo kvalitetno vreme s Majkom prirodom.

Bilo da imate puno aspekata u znaku Bika u svojoj natalnoj karti ili ne, svaki znak Zodijaka očekuje lep period.

Pročitajte i… Idealan hobi za svaki znak Zodijaka

 

lepotaizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images