Kako će sezona Blizanaca uticati na nas?

by | 15 maja, 2022
sezona blizanaca

Sezona Blizanaca nam stiže 20. maja, a šta nam ovaj period priprema, otkrivamo vam u nastavku.

Kako se polako završava sezona Bika, upijamo poslednje dane odmora i mira, pre nego što se naš društveni kalendar napuni, kada Sunce uđe u znak Blizanaca.

Sezona Blizanaca podseća nas da je konekcija ključna i da nas radoznalost često nagrađuje. Energija Blizanaca nas ubrzava i postajemo društveniji.  A šta nas još sve očekuje do 20. juna i početka sezone Raka?

Sezona Blizanaca

Kao što smo već napomenuli, sezona ovog znaka počinje 20. maja i traje do 20. juna. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Tokom ovog perioda bićemo društveniji, pričljiviji i želećemo više socijalnih interakcija. Isto tako, imaćemo pojačanu želju za znanjem, učenjem i razmenom informacija.

Blizanci su promenljiv znak, otvoreni su i prilagodljivi. Upravo će nas njihova sezona naterati da budemo otvoreniji. U ovom periodu takođe očekujte i neke „goste“ iz prošlosti. Najčešće, na našu sreću, u pitanju je ponovni susret s starim prijateljima.

Pročitajte i… Retrogradni Merkur u Blizancima

U ovom periodu takođe Merkur ide svojim retrogradnim hodom upravo u znaku Blizanaca. Može doći do pogrešne razmene ideja, dezinformacija i problema sa tehnologijom. Takođe, 20. maja, mlad Mesec ulazi u znak Blizanaca što donosi generalnu konfuziju. Zato je savet da u ovom periodu budete strpljiviji.

Ove sezone očekuje nas mnogo zabave, flerta i zanimljivih ljubavnih susreta. Sezona Blizanca započeće burno i zbog konjukcije Merkura i Sunca. U ovom periodu, veće su šanse da se naše želje i snovi ostvare. Vežbajte majnduflnes i manifestaciju u ovom periodu.

Za kraj, opšti savet jeste da prigrlite ovaj zabavni period i da se prepustite. Isto tako, prazite šta pred kim pričate i budite strpljivi. Sve ostalo će, na posletku, doći na svoje.

Pročitajte i… Horoskop i predispozicije za uspeh u poslu

lepotaizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.