Sezona Device nam donosi preko potrebni zdrav razum!

by | 29 avgusta, 2021
sezona device

Sezona Device počela je 23. avgusta, a evo i šta nam donosi. 

Kako je svanuo 23. avgust, tako nas je napustila burna sezona Lava i ušli smo u period Device. Ovaj znak poznat je po tome što je logičan i dobro organizovan. I tako, do 22. septembra i sezone Vage, bićemo nagrađeni preko potrebnim zdravim razumom.

Sezona Device donosi nam mir

Osećaćemo se smirenije, pa čak i ako nam se dešava mnogo toga. Zapravo, razlog promene u raspoloženju osetićemo jer će čak tri planete biti u znaku Device- Mars, Merkur i Sunce. Ovo će doneti snažnu energiju promena.

Ovaj period će nam doneti bolju organizaciju i fokusiraćemo se na velike snove i želje. Prošlog meseca smo prihvatali burnu i nepredvidljivu energijU lava, a sada ćemo pažnju posvetiti poslu i karijeri.

Isto tako, položaj planeta će nam dati oduška i pustićemo prošlost da ostane gde jeste. Postavićemo granice za neke ljude i bićemo svesniji sveta oko nas. Sunce i Mars u devici će nam pružiti priliku da transformišemo naše živote u pozitivnijem pravcu.

Ceo mesec će proći u pravcu promena i biće dinamičan i interesantan, ali na dobar način. Uz to, Pluton je u ovom periodu hiperaktivan i donosi nam snagu da se otarasimo onoga što nam više ne treba.

Pročitajte i… Položaj Venere u natalnoj karti

Upozorava nas na rizične poslove, osećanja, odnose, pa čak i materijalne stvari. Sve što nas ne usrećuje, toga ćemo se odreći.

Postaćemo izbirljiviji, baš kao i Device. Posmatraćemo život analitičnije i pažljivo ćemo donositi svaku odluku. Analiziraćemo ono što smo uradili i pravićemo planove za budućnost. Razmistraćemo hladne glave.

Na kraju, ovaj period će nas isceliti i prizemljiti. Nakon zabavnih i haotičnih meseci iza nas, upravo nam treba jedno ovakvo umirenje i povratak u realnost, na miran i staložen način.

Uživajte u sezoni Device!

lepotaizdravlje.rsRatikon/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.