Veliki mesečni horoskop za april 2021: Povoljan period za ljubav!

Prolećni mesec april donosi nam veoma skladan period na polju ljubavi.

by | 1 aprila, 2021

Mesečni horoskop za april 2021. donosi sklad i harmoniju na ljubavnom planu Bikovima, a Vodolije u ljubavnom segmentu nameću svoju volju. Astrološkinja Helena Cupać otkriva šta nam sve to donosi proleće na astro planu!

Mesečni horoskop za april 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, ovo je vaš period godine i zato je vreme da se vratite u redovan kolosek. Za početak, izlazite sa novim poslovnim idejama koje želite realizovati, a već u prve dve nedelje meseca aprila ćete videti i prve rezultate. Kako je vaša vladajuća planeta u znaku Blizanaca do 23. aprila, komunikacija će biti naglašena a veliki broj pripadnika vašeg znaka očekuju i kraća poslovna putovanja. Oprezno u saobraćaju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi u prvoj polovini meseca omogućava sklad i harmoniju u odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na komunikaciju nakon 14. aprila, jer su tada mogući sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka, prolaskom Venere preko prirodnog polja ličnosti su spremni za akciju i flert. Pojavljuju se dva kandidata, međutim, ovo je ipak nešto što će biti kratkog daha, pa ćete se u drugoj polovini meseca maksimalno posvetiti poslu. Povedite računa o ishrani i unosu šećera u organizam.

Bik

Dragi Bikovi, finansije su vam i dalje u prvom planu i prisutna zabrinutost jer nikako ne uspevate izbalansirati prihode i rashode, april mesec nekim pripadnicima vašeg znaka može doneti i neku vrstu štete. Vaša vladajuća planeta prolazi kroz vaše prirodno dvanaesto polje, u prve tri nedelje meseca, što će doprineti želji za osamljivanjem, dezorijentaciji i padom duha. Situacija se menja od 14.4.kada Venera ulazi u svoje sedište i vaš znak. Vraća se optimizam, finansije se popravljaju. Ako ste u vezi ili u braku, sukobi s partnerom zbog loše finansijske situacije su gotivo neizbežni. Druga polovina meseca donosi sklad i harmoniju. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u tajnu vezu, koja će krajem meseca poprimiti ozbiljniji oblik. Neispavani ste i nervozni.

Blizanci

Dragi Blizanci, planeta Mars je i dalje u vašem znaku, tokom prve tri nedelje meseca, tako da ćete i u narednom periodu biti izuzetno motivisani kada su vaši ciljevi u pitanju. Potrudite se da pažljivo selektujete informacije koje stižu do vas, ali i da preispitate svoje želje i mogućnosti. Izbegavajte sukobe i bilo koju vrstu konfrontacija. Poslednja nedelja meseca donosi neočekivane troškove. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, vaš britak jezik i nedostatak takta dovode do rasprava sa partnerom. Suprotna strana se oseća emotivno zapostavljeno i zato nemojte dolivati ulje na vatru, već pružite neophodnu bliskost. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz povoljan aspekt planete ljubavi, preko prijatelja, imaju priliku da upoznaju osobu koja će ih privući svojim intelektom. Na polju zdravlja, čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, tranzitno Sunce tokom većeg dela aprila prolazi kroz vaše prirodno polje statusa i karijere i zato će naredne tri nedelje za vas biti izuzetno produktivne a neki pripadnici vašeg znaka će dobiti ponudu za napredovanje ili promenu posla koja donosi bolje radne uslove. Ono što vas u aprilu može sputavati jeste strah i sumnja u saradnike. Izbegavajte površne razgovore koji će biti spekulativnog karaktera i uvući će vas u probleme. Na polju partnerstava, zauzeti pripadnici vašeg znaka tokom prve polovine meseca imaji potrebu da zadive voljenu osobu. Mesečni horoskop za april 2021. Vam savetuje da budete umereni u tome, da ne biste izazvali sumnju s druge strane. Krajem meseca ste skloni provokacijama. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanje za osobu koja zrači autoritetom i stabilnošću. Neko od prijatelja vam može pomoći da stupite u kontakt i započnete komunikacije. Što se tiče zdravlja,  prisutna je nesanica i iscrpljenost.

Lav

Dragi Lavovi, vaša vladajuća planeta se tokom prve tri nedelje meseca nalazi u znaku svoje
egzaltacije, što znači da ćete u ovom periodu biti značajno prodorniji, uporniji, većih „apetita“, a uz to će se javiti tvrdoglavost i neodstupanje od svojih stavova. Svoja uverenja ističete bez pardona, međutim, nailazite na odobravanje od strane okoline. Pre nego što nastavite sa ostvarivanjem planova, napravite retrospektivu onoga što ste do sada uradili. Odličan period za one pripadnike vašeg znaka koji rešavaju zakonska pitanja jer će imati podršku moćnih ljudi. Ako ste u vezi ili u braku, a bili ste u napetom odnosu sa voljenom osobom, sada sledi period u kojem ćete imati priliku da prevaziđete nesuglasice. Krajem meseca ste nešto povučeniji. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prve dve nedelje meseca mogu upoznati sudbinsku osobu ili otići na put koji će im promeniti život u emotivnom smislu. Zdravlje je stabilno, ali će biti prisutna nervna napetost.

Devica

Drage Device, tranzitni Mars je i dalje u napetom aspektu sa vašim Suncem, a prolazi kroz vaše prirodno polje karijere i autoriteta. Velika motivacija da se napravi korak dalje je i dalje prisutna, ali pazite na svoje korake i ne žurite u želji da nešto postignete. Svakako ste na dobitku, samo što je neophodno da idete korak po korak. Sukob s nadređenima je neminovan, jer nećete imati isti ugao gledanja kada je način poslovanja u pitanju. Ako ste u vezi ili u braku, prisutne su jake strasti u relaciji. Partner se brine za finansije, usled promena na poslu i traži vašu podršku. Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani isključivo na posao. Ipak, ukazuje se prilika za strastveni vezu koja ima potencijal za trajanje. Povedite računa o ishrani.

Pročitajte i… Šta nam donosi april 2021: Najveći astro tranziti

Vaga

Drage Vage, vreme je da se posvetite svojim imidžom u javnom životu. Ističete se u radnom
okruženju. Ovo je period u kojem ćete sklopiti i neke važne dogovore na kojima ste radili nekoliko meseci unazad. Moguća su kraća i učestala, poslovna putovanja. Ukoliko se desi neka provokacija od strane saradnika, potrudite se da ne reagujete i da ne isterujete svoju pravdu. Na polju partnerstava, ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo je period u kojem se smenjuje sklad i nametanje svoje volje s obe strane. Treća strana mnogim pripadnicima vašeg znaka može pokvariti relaciju, usled flerta, stoga povedite računa o svojim postupcima. Slobodni pripadnici vašeg znaka se društveno aktiviraju i na jednom od javnih događaja imaju priliku za novo, kvalitetno poznanstvo. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Drage Škorpije, do dvadesetog aprila će ćete biti vaš prioritet će biti posao I daćete sve od sebe da napravite korak napred na ovoj teritoriji. Namećete svoje stavove I ideje, što će, generalno, biti podržano od strane saradnika, ali samo pod uslovom da ne budete tvrdoglavi I da dozvolite da vam se povremeno da I poneka sugestija. Od dvadesetog aprila na dnevni red dolaze međuljudski odnosi. Do kraja meseca vas očekuju sukobi sa onima koji će pokazati neslaganje sa vašim stavovima. Neki pripadnici vašeg znaka će poželeti promeniti posao. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, u prvoj polovini mesea ćete biti skloni ugađanju voljenoj osobi, međutim, druga polovina donosi povremene sukobe koji su kulminacija nezadovoljstva kvalitetom komunikacije u prethodnom periodu. Slobodni pripadnici vašeg znaka, u narednim nedeljama imaju priliku da promene emotivni status, ali su neodlučni zbog razlika u odnosu na osobu koja im se pojavila u životu. Na polju zdravlja, obratite pažnju na hormone.

Strelac

Dragi Strelčevi, pravite velike poslovne planove, ali imajte na umu da ćete povremeno morati pribeći improvizaciji. Iz dana u dan dolazi do promene dogovora i to će vas izbacivati iz takta. Sada su mogući i prekidi ugovora, dogovora. U svakom slučaju, spremni ste za novu živofnu etapu. Budite strpljivi i taktični, bez obzira na sve. Ukoliko ste u vezi ili u braku, do očekuju vas turbulentni dani u odnosu sa voljenom osobom. Uviđate da druga strana misli samo na svoje potrebe i to vas frustrira i zato ćete pokazati pasivnu agresiju. Preporuka je da se suzdržite od toga, jer je tenzija prolaznog karaktera, iako će se prolongirati i na sledeći mesec. Slobodni pripadnici vašeg znaka su prilično aktivni u potrazi za novom romansom. Ljubav se može desiti sa osobom koja dolazi s puta ili nije iz istog mesta stanovanja. Čuvajte se povreda.

Jarac

Dragi Jarčevi, vreme je da se posvetite porodici I dešavanjima unutar doma. Tako će bar biti tokom prve tri nedelje meseca aprila. Na red dolaze teme koje su mnogi pripadnici vašeg znaka izbegavali ili prolongirali. Postoji doza zabrinutosti za jednog člana porodice. S druge strane, planeta energije I akcije je I dalje u vašem prirodnom polju posla, tako da ćete, ma koliko bili iscrpljeni, ipak uspevati da se izborite sa preprekama na koje ćete sigurno nailaziti. Sukob sa saradnicima. Kraj meseca nekim Jarčevima može doneti prekid ugovora. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je nešto povučenija nego inače, ali ćete osetiti dozu prikrivene nervoze, koju će partner pokušati kontrolisati, prilično neuspešno, pa je na vama da pokažete strpljenje I razumevanje. Ukoliko ipak budete netrolerantni, poslednja nedelja meseca donosi ozbiljne sukobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom aprila najviše pažnje posvećuju poslovnim obavezama iako će imati šansu da, krajem meseca promene svoj emotivni status. Prisutna je nervoza, oslabljenja vitalnost, odnosno iscrpljenost.

Vodolija

Drage Vodolije, povoljan aspekt tranzitnog Sunca na vaš horoskopski znak, tokom prve tri nedelje meseca, će doprineti pojačanom entuzijazmu I želji da se istaknete u random okruženju. Mesečni horoskop za april 2021. Vam savetuje da poovedete računa na koji način komunicirate sa saradnicima, kolegama ali I nadređenima, jer ćete pokazati I dozu neosetljivosti, nedostatak takta… Veliki broj pripadnika vašeg znaka će imati potrebu da unaprede svoje znanje pa će se informisati o potencijalnim kursevima. Na polju ljubavi, zauzete Vodolije nameću svoju volju u partnerstvu u kojem se nalaze. Ipak, suprotna strana ne pokazuje nezadovoljstvo, tako da će u relaciji vladati harmonija. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da, kroz krug prijatelja ili putem društvenih mreža upoznaju interesantnu osobu. ovo je neko ko je direktne ali I nestrpljive prirode. Ovo će vam se dopasti, jer će vas privući inicijativa suprotne strane. Zdravlje je stabilno, ali krajem meseca se javljaju problemi sa želucem.

Ribe

Drage Ribe, kako je tranzitno Sunce ušlo u vaše prirodno polje finansija, a ubrzo mu se pridružuje I Merkur (4. April), tako će vaše misli I svest biti usmereni isključivo na ovo polje. U vama se javlja jaka motivacija da popravite finansijsko stanje, ali budite sigurno da će biti I troškova. Ovde je I Venera, koja će mnogim Ribama doneti I poklone, do 14. 4. Lična uverenja I sisteme vrednosti pokušavate nametnuti I drugima. Budite obazrivi, ali nemojte odustajati, ukoliko ste sigurni da ste ste u pravu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze u sukobe s partnerom, jer se javljaju različiti stavovi koji se tiču raspolaganja novcem, ulaganja istog… Uz povoljan aspekt planete ljubavi, doći ćete do kompromisnog rešenja. Ako ste još uvek slobodni ljubav dolazi preko prijatelja i skloni ste da idealizujete osobu koja vam se pojavljuje u životu. Oprezno prilikom rukovanja oštrim predmetima.

Piše: Astrolog Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

lepotaizdravlje.rsJonathan Borba via Unsplash

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.