Categories Stil života

10 savršenih poklona za voljenje muškarce

S obzirom da se praznici bliže, vreme je da razmislimo i o idealnom poklonu za naše emotivne partnere, očeve, najbolje prijatelje i ostale drage muškarce, koji naš život čine lepšim. Ovoga puta izabrali smo nekoliko idealnih opcija koje će obradovati svakog muškarca.

Izdvojili smo nekoliko ideja za svačiji “džep”, koje će sigurno obradovati vaše voljene muškarce.

1. Apple watch

Apple watch je nešto što će obradovati sve ljubitelje satova i smart tehnologije. Sat je vodootporan, ima gps i ima optički senzor, koji vam meri puls i može se povezati sa iPhone Health aplikacijom, pa može pratiti i svoje zdravstveno stanje, kao i dnevne fizičke aktivnosti.

2. 3 u 1 punjač

Ako imate prijatelja ili partnera koji ima iPhone, poklonite mu 3 u 1 punjač za telefon, sat i slušalice, koji je praktičan i koji uvek može nositi sa sobom. Reč je o savršenom poklonu za praktične i tehnologijom okupirane ljude.

3. Braun shaver

Ako volite da vaš dečko ima uvek uredno pošišanu bradu, idealan poklon za njega, a i vas je Braun shaver.

4. Pidžama

S obzirom da je zima stigla i muškarcima je neophodna udobna cozy pidzama, za tople praznične večeri. Ovaj put predlažemo Calvin Klein udobne pidžame.

5. Adidas kačket

Ako je vaš partner sportski tip, koji ide na jutarnje trčanje, kačket je idealan odabir za njega.

6. Trenerka

Savršen poklon za svakog muškarca je udobna trenerka, praktična za trening, ali i udobne dane kod kuće. Savršena Nike trenerka je idealan poklon za predstojeće praznike.

7. Personalizovani viski set

Personalizovani viski set je idealan poklon za najboljeg prijatelja, koji je pravi kolekcionar pića. Ako želite da vidite iskreni osmeh na njegovom licu izabrali ste savršen poklon.

8. UGG papuče

Za topla zimska jutra ne postoji lepši poklon od udobnih UGG papuča obloženih krznom.

9. Beats slušalice za muziku

Za dobro raspoloženje dovoljno je samo par taktova omiljene pseme, zato svom voljenom muškarcu kupite slušalice, koje može da nosi svuda, a sa njima zajedno i svoje dobro raspoloženje. Odaberite beats slušalice, koje su pored vrhunskog gedžeta i sjajan aksesoar.

10. Seagate Game Driver for Xbox

Iako ne volite da vaš partner provodi toliko vremena igrajući igrice, ako njemu to pričinjava zadovoljstvo mogle biste da ga obradujete hardiskom za Xbox, na kome će moći da čuva svoje omiljene igrice.

Foto: GettyImages,PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA