3 filma koja morate pogledati tokom praznika

by | 7 decembra, 2018

Ono što nikako ne možete izbeći u ovom periodu godine jesu filmovi sa prazničnom tematikom. Mi smo izdvojili tri bajkovita filma koja biste mogli još jednom pogledati.

1. Love actually

Bez obzira na to da li ga volite ili mrzite, ova romantična komedija je je jedan od najboljih Novogodišnjih filmova svih vremena. Ovo je omnibus sačinjen od nekoliko životnih priča, koje naizgled nemaju veze jedna s drugom, ali ih ipak povezuje zajednički motiv – ljubavna sreća, ljubavni jadi i uopšte sve u vezi ljubavi. A, ako vam to nije dovoljno, iz filma prosto ispadaju dobri glumci: Hju Grant, Kolin Firt, Lijam Nison, Ema Tompson, Bili Naji, Kira Najtli, Alan Rikman, Rovan Etkinson, Laura Lini, Bili Bob Tornton

2.While you were sleeping

Pomalo neobična praznična priča o Lusi Moderac (Sandra Bulok) koja spašava čoveka (u koga je zaljubljena iako on ne zna da ona postoji) , a potom se pravi da mu je verenica pred njegovom celom porodicom dok je on u komi, a pritom se zaljubi u njegovog brata, Džeka! Ako niste gledali ovu romantičnu komediju, samo napred, ovo je klasik!

3.Frozen

Elsa je princeza rođena sa ledenim moćima, a Ana je njena mlađa sestra – avanturista i romantična duša. Elsa je sve do svog krunisanja uspešno skrivala moći, dok je sestra nije iznervirala. Tada je u naletu besa zaledila dvoranu, u strahu ostatak kraljevstva, a onda je nestala. Od tog trenutka pratimo Anu koja pokušava da je nađe i nagovori da okonča zimu koja je okovala kraljevstvo, kao i njene pratioce Kristofa, Svena i Olafa.

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu!

Foto: Thinkstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.