4 postkoitalne misli

by | jul 10, 2014

Šta on misli kad se skljoka pored tebe, zadihan?

dl
Leto je pa ljudi imaju seks. Pošto stvari tako stoje, trebalo bi malo to pojasniti, otkloniti neke stare nedoumice i, generalno, pomoći. Ne, ovaj put nema genijalnih saveta za intenzivniji snošaj nego sam mislio da vam učinim dostupnim njegove misli koje se rađaju odmah nakon postizanja seksualnog vrhunca. Do vrhunca, ovaj put, idite sami. Ovo moje počinje kad to prođe.

Dakle, šta on misli nakon što ste prvi put imali seks?
Ja sam uspeo da to podelim u četiri kratka poglavlja. Evo ih, onako kako idu redom:

1. WOOHOO!!!
Bokte! Upravo sam je… Nananana! Alealeeee! Koji sam ja sebi car! Bolje da ne vidi koliko sam srećan, bar ne dok ne skontam da li je i ona ovako ushićena zbog ovog.

2. ‘SAM BIO DOBAR?
Mislim, dobar sam ja inače i uvek ali moram ispipati kako sam njoj legao. Koje su šanse da njoj nije bilo dobro? Palila se, video sam, čuo sam. Što bi lagala? Ako je malo i glumnula, to je valjda zato što joj se zaista sviđam?

3. OVO JE SUPER
Mislim da trenutno ne mogu da zamislim nijednu drugu golu ženu. Valjda me sad ne upoređuje sa nekim drugim. To ne bi bilo fer jer ja sad nisam u stanju da tako nešto uradim ni da hoću. A ne pada mi na pamet.

4. JEL OVO ZNAČI NEŠTO?
Zbunjen sam sad skroz. Moram da vidim kako je ona ovo razumela pa da znam kako da se postavim. Ako joj se sviđa, ja bih je možda pozvao da… Uf, ne mogu sad ništa. Voleo bih da mogu nešto smisleno da zaključim sad. Pustiću da se slegne. Ili da predložim sad… Ne znam…

Tagovi: