Coaching sa TaRom: Hajde da rečima i emocijama stvaramo čarobna iskustva!

by | oktobar 10, 2018

Pozdrav divni ljudi,

Dobrodošli u svet u kome ćemo rečima i emocijama stvarati čarobna iskustva i podržavati jedni druge na male i velike uspehe.

Piše: Tamara Radosavljević, NLP trener, www.nlpenergyhouse.com

Moje ime je Tamara Radosavljević. Ono što me dovodi ovde među sve vas je ljubav prema mojoj profesiji NLP Trenera i NLP Coach-a i ljubav prema svim onim promenama koje vam rad na sebi uz NLP metodologiju može doneti. Kao deo tima u kompaniji NLP Energy House imam priliku da kroz različite edukacije i coaching-e koje organizujemo u okviru kompanije, svedočim fenomenalnim promenama i uspesima naših polaznika.

Kao neko od koga se očekivalo da nakon završenog fakulteta i specijalizacije svoj život prepusti profesiji koju je morao da bira sa samo 19 godina, kao neko koga su učila da „ljubav nije fer plej“ i da „vrediš onoliko koliko zarađuješ“, moj život danas pokazuje da to sve baš i ne mora da bude tako. Da sve ono što biraš i učiš u određenom periodu svog života ne mora da bude nešto što će definisati tvoj život u potpunosti.

Kroz svoje tekstove prenosiću vam svoje znanje iz NLP-a i coaching-a i njime ću vam pokazati kako se možete rešiti neprijatnih osećanja i uznemirenosti, kako možete popravite odnose sa vama bliskim ljudima, kako možete izabrati profesiju koja je baš za vas, kako možete voleti slobodno i dopustiti drugima da vas vole. Od onih sam koji smatraju da se ključ srećnog života nalazi upravo u odnosima koje stvaramo sa ljudima kojima smo okruženi i u tome koje ljude biramo za svoje najbliže. Moj rad posvećen je tome da ljudi nauče kako da fenomenalno žive sami sa sobom i da onda biraju posao, okruženje i ljude sa kojima će takav život podeliti.

Verujem da u životu možemo imati SVE i da to SVE nije predviđeno samo za „posebne“ ljude već za one koji prepoznaju svoje potrebe, donesu odluku i posvete se sprovođenju svojih želja u delo. Ukoliko vas zanima na koji način kroz NLP i druge tehnike možete imate sve u životu, pridružite nam se na Humanitarnom seminaru „Usudi se“ koji organizuju i vode treneri NLP Energy House-a 11. oktobra u Nišu, 12. oktobra u Beogradu i 16. oktobra u Tivtu. http://nlpenergyhouse.com/seminar-usudi-se/
Iz nedelje u nedelju družićemo se kroz različite teme na koje ću pisati i voditi vas kroz svet vašeg ličnog i profesionalnog oslobađanja i napretka.

Veliki zagrljaj,

TaRa

Tagovi:

top