Crna Đenifer

by | septembar 4, 2014

Kako ćeš materi naoči?

dl Kako svaki kišni oblak donosi sunce, čim se skloni – tako i svaka kretenska pojava u društvu uglavnom donese i makar mrvicu nečeg korisnog. Ove nedelje, glavna vest bila je hakersko curenje fotki polnog života poznatih žena.

Golo žensko telo ne prestaje da oduševljava ljude i mislim da nikad i neće. Ovde smo videli kako poznate glumice, pevačice i one neke cure što su slavne zato što su poznate, imaju seksualne odnose sa nekim momcima. Strašno! Poznata a radi to!

Najgore je prošla Dženifer Lorens koja je i prva priznala da to jesu njene fotke jer su njen folder najtemeljnije ojadili.

Šta smo naučili?

1. Privatnost skoro da i ne postoji i nema sistema koji je zaključan a da neko ne može da provali u nj. Svaka brava ima ključ… ili pajser.

2. Slavni nemaju mnogo glamurozniji seksualni život od nas raje, sudeći po fotkama. Sa velikim zadovoljstvom zaključujem da ja, sa svojim izgledom, itekako imam šanse kod ovih mladih dama. Da ne pominjem da mi je stan lepši i uredniji od onih u kojima one imaju snošaje.

3. Možeš dobiti Oskara i biti talentovana ko Meril Strip ali u spavaćoj sobi se itakako igraš pornića, sa sve prigodnom finalnom scenom

Pih… Ništa epohalno i što već zapravo nismo mogli da pretpostavimo…

Osim stavke 2. To mi je stvarno otkriće!!

Tagovi: