Daca udavača: Seks, laži i kalkulacije

by | april 20, 2017

Sto puta sam se zarekla da više nikad neću gledati blokbastere, ali trejler, koji se po te-veu vrteo ko centrifuga, učinio je svoje: Oskar, hiper, mega, giga, i eto mene i Mićka u sineplexu. Sedimo tako a specijalni efekti nam burgijaju po mozgu, drmaju se one stolice, ispadaju kokice i flašice, šta reći, APOKALIPSA. Taman što omamljeni i sluđeni nekako dobauljasmo do izlaza, kad pred nas, ničim izazvane, iskočiše tri ljute karakondžule u vidu mojih ekstra pajtašica. Jao, Nevena, njoj sam se istrkeljisala da idemo u bioskop, krvi ću se napiti toj lajavoj Brankovićki. Zabuljile se u mog novog frajera, pao je najstrašniji skener, ma kakav skener, magnetna rezonanca, jbt! Otkud vi, pitaju osmehujući se glupavo, kao, slučajno su naišle, i do panja su iznenađene što nas vide. Stvarno, otkud mi?! Pa, eto, nisam vas pitala smem li u bioskop.

Foto: Pixabay

Ajde, Daco, što si se narogušila! Aaaa, to je znači Mićko, BAŠ nam je drago!

Dakle, tog odmeravanja, prenemaganja, afektiranja… Sve tri trepću kao pomahnitale, izdajica Nevena uvrće sveže isfenirane uvojke, Vanja napućila nova usta, Sneža se isprsila k’o mis mokre majice. Zemljo otvori se, daj da propadnem kroz taj beton ispred sineplexa. Mićko je odmah ukapirao foru i ispao je pravi kuler. Pozvao je sve na cugu u obližnji bar, gde su se ženke malo dozvale i upristojile, tek da me ne bude totalno blam, a onda ih je razvezao po kućama u tojotinom džipčetu, sa sve bež kožnim sedištima i zatamnjenim staklima.

Sutra po podne, naravno, kafa, ovo se moralo opričati.
Koje ste vi paćenice, strašno! Moje najbolje frendice zaskaču me iz grmlja ko gerila. A zašto? Ej, da bi videle mog novog tipa! To više ne rade ni klinke od devet godina. I sad, treba da kažem frajeru, to su mi najbliže drugarice, naravno da će kontati da sam i ja takav kreten – s vrata sam se ustremila na ekipu. A ti, Nevena, na dupe bi progovorila, morala si da se izlaješ, da znaš da si me mnogo razočarala.

Daki, nisi mi rekla da ne širim, grozno mi je što sam te izneverila, ma, sve tri smo ispale najgore prostakuše – mala zmija Nevena uvek me razoruža svojim kvazi-iskrenim-skrušenim forama.

Vidi, ako mi još jednom napravite takvo sranje, kvit smo za sva vremena.

Ajde, dobro, neće se ponoviti. Nije loš taj tvoj Mićko, mislim, nije neki lepotan, al je ono, šarmantan i simpa, ima dobru žvaku – oglasi se Vanja.

Nego, jesi l’ ti konačno konzumirala tog tvog bogatuna il’ još sedite na kanabetu i bistrite o knjigama? – nadovezala se Sneža. Ko o čemu, baba o seksu.

E, pa Sneki, konzumirala sam ga i skroz je dobar. Doduše, nema bicepse i pločice na stomaku, al to mu je samo prednost. Ne gleda da li su definisani i zategnuti, i kako će se namestiti da se to što bolje vidi, već je koncentrisan na radnju. Mnogo mu je stalo do toga da meni bude lepo.

Joj, blago tebi, onaj moj doca nema pločice, nije koncentrisan, a ne zanima ga previše ni kako je meni. Zdrlja predigru, aj da se kaže da nije baš odmah navalio i dok si reko keks završi misiju. Najčešće u misionarskoj pozi, ta mu je omiljena.

A zato ti stalno navodiš vodenicu na te teme! Znala sam da tu nešto ne štima. Jebote, sedam godina ste zajedno, zar nikad niste pričali o tome? – bila sam šokirana Snežinim iznenadnim priznanjem.

Šta ja znam, nismo nikad konkretno… Nije on za razgovor o tome. Što je najgore, misli da je sjajan.

Pa kad mu nikad nisi rekla da nije. Nemoj mi samo reći da glumiš orgazam! – ubaci se Vanja.

To bar nije teško, malo uzdišeš, pustiš koji uzvik, ogrebeš noktima, jebiga, dobro sam se ispraksala – ko iz topa će Sneža.

Pa ti stvarno nisi normalna!

Šta nisam normalna! Ne mogu s njim o tome, a neću ni da raskinem. Gde sam onda, ni tamo ni ‘vamo, nemam snage za jovo nanovo. Oću da budem gospođa, doktorova žena, a to, brajko moj, košta. Koliko? Pa eto, nema dobrog seksa. Bar zasad. Kad mu izrodim decu, naći ću nekog da me održava i to je to.

A šta ako se zateleba u neku i ostavi te?

Neće on svoju Sneki nikada ostaviti. Takvih budala nema, konta on to negde, ni njemu ne treba frka u životu. Valja završiti tu medicinu, specijalizirati, doktorirati, onda može, ali ja sam već tu, zakonita žena, majka njegove dece… Na dežurstvu će sigurno kresnuti poneku sestru al ako ne saznam kao da se nije ni desilo.

Bože, kako je surovo iskrena ta Sneža! I kako je sve iskalkulisala, čak i po cenu da celog života bude nesrećna! Da li smo sve mi takve? Došlo vreme za udaju, pa ko velimo, da se prodamo što bolje. Lova, status, je li to stvarno važnije od ljubavi? Da li bi mi Mićko bio dobar i da nije one tojote i dupleksa od pola hektara? Ako je tako, onda je sve otišlo dođavola. Daco, ovo je ozbiljna tema za razmišljanje…

Ostale njene kolumne potražite na sajtu www.luftika.rs


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje