Nosite aksesoare poput Francuskinja

by | jun 15, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Kupoholičarke spremite se – kreće kupovina preko Instagrama!

Došao je i taj trenutak koji su mnoge kupoholičarke željno čekale. Instagram je konačno objavio vest da će napraviti novu platformu i omogućiti modnim brendovima i kompanijama da svoje proizvode prodaju preko ove aplikacije. Sa preko 300 miliona korisnika i 475 vodećih kompanija poput Disney, Electronic Arts, The Gap, Michael Kors bilo je samo pitanje dana kada će Instagram krenuti sa testiranjem novih marketing formata koji će omogućiti oglašavanje i prodaju.

1

Dok čekamo dodatne informacije o funkcionisanju novog formata, Instagram je na svom sajtu objavio izgled buduće verzije. U donjem desnom uglu vidi se dugme “Shop Now” koje će omogućavati korisnicima direktnu kupovinu a ne preusmeravanje na odgovarajuće linkove kako nude postojeće aplikacije poput LiketoKnow.it.
Sigurna sam da će nova funkcija podstaći dodatno oglašavanje poznatih brendova; jedino se nadam da feed na našim Instagram nalozima neće biti prepun sponzorisanih sadržaja već da ćemo moći da biramo oglašivače.

Nosite aksesoare poput Francuskinja

[inlinetweet prefix=““ tweeter=““ suffix=““]Prelepe kose, negovane kože, savršeni stil… Budimo iskrene, kada je moda u pitanju, Francuskinje opravdano nose titulu najbolje obučenih žena na svetu.[/inlinetweet] A kako bi i bilo drugačije kada je reč o zemlji iz koje potiču ne samo glavne dizajnerske kuće poput Louis Vuitton, Chanel, Dior, Louboutin, već i svetske modne ikone Jane Birkin, Brigitte Bardot, Inès de la Fressange i Clémence Poésy.
[inlinetweet prefix=““ tweeter=““ suffix=““]Ako ste nekada prošetale Parizom ili nekim drugim većim francuskim gradom, sigurno ste primetile stil Francuskinja koji se može opisati u tri reči – klasičan, sofisticiran, ženstven. [/inlinetweet]Na njima i obična majica u mornarskom stilu i farmerice izgledaju u trendu, i sve to zahvaljujući minimalističkim detaljima kojima postižu savršen look. [inlinetweet prefix=““ tweeter=““ suffix=““]Iako u pogledu aksesoara ne preteruju već se vode izjavom “manje je više” kvalitetna torba i kožne baletanke su sastavni deo garderobe svake Francuskinje. [/inlinetweet]Osim torbe i obuće pogledajte koje još detalje morate posedovati ako želite da budete šik poput ovih dama.

2

Baletanke
Brz tempo života često je nemoguće ispratiti na visokim potpeticama. Iako one čine noge dužim i lepšim ponekad je bolje izabrati ravne cipele. Zato je dobar par baletanki idealno rešenje.

3

Elegantan svileni šal
Šal sa interesantnim printom osvežiće dosadni outfit a svileni materijal daće dozu elegancije i luksuza jednostavnim komadima.

4

Naočare za sunce
Sigurna sam da je svaka od nas bar jednom pogledala film “Breakfast at Tiffany’s”. Onda se sigurno sećate čuvene scene na početku filma koja je donela u modni svet ne samo kultnu crnu haljinu i svilene rukavice, već i velike naočare kao must have za glamurozni look.

5

Kožna torba
Torba je sve u Parizu. Zbog toga će Francuskinje investirati bilo koji iznos u kvalitetni komad koji će dugo godina izgledati fenomenalno. Pri tome ne morate birati klasične tote modele, već nađite onu koja odgovara vašem modnom stilu.

6

Cipele sa visokom potpeticom
Neutralne cipele sa visokom potpeticom u boji kože sjajna su dopuna svakog outfita. Ne samo da nogu čine dužom i vitkijom već je prednost da se odlično kombinuju uz sve boje i mogu se nositi bez obzira na godišnje doba.

7

Neutralni kaiš
Franuskinje nose kaiš ne iz potrebe već trenda. Nemojte ga prekrivati košuljom ili majicom. Za dodatni šik ovog leta nosite kožni kaiš poput pojasa vezan oko struka preko suknje ili haljine.

8

Ovog leta nosite espadrile!
Espadrile – lagana obuća, od pletenog konopa i platna, skrojena je prvi put u Španiji, u 13. veku. U modni svet uveo ih je pre pola veka francuski modni kreator Yves Saint Laurent, a ubrzo su postale omiljene i među zvezdama, kao što Sophia Loren, Grace Kelly pa čak među poznatim slikarima – Pablom Picassom i Salvadorom Dalijem.

Prošlog leta doživele su kambek, a ove sezone mogu se videti sa maštovitim printom, čipkom, dodatkom kože i kristala u kolekcijama poznatih modnih kuća Christian Louboutin, Jimmy Choo, Dolce&Gabbana, Chloé, Burberry.
Espadrile mnogi vole jer su udobne za nošenje i mogu se kombinovati sa raznim komadima garderobe. Zato, vreme je da svoje espadrile izvadite iz ormana, ili krenete u potragu za jednim interesantim parom, a kao inspiracija neka vam posluže sledeći predlozi.

Tagovi: