Šta svaka tridesetogodišnjakinja treba da ima u ormaru ove sezone

by | septembar 14, 2015
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

U mlađim danima, većina žena stavlja kvantitet ispred kvaliteta, pa je spremna da određenu sumu novca u šopingu potroši na više jeftinijih stvari kako bi mogla često da menja i kombinuje garderobu. Ulaskom u prve zrele godine i pojavom poslovnih izazova, treba da pazimo da je garderoba koju nosimo kvalitetna, a uz pravo kombinovanje jedan komad možemo nositi na različite načine.

Foto: PR

Foto: PR

Za savršen stajling u svakoj prilici pomoćiće vam ovih pet komada.

Foto: PR

Foto: PR

1. Džemper od kašmira
Visoka cena se zaista isplati jer će vas jeftiniji džemper peckati cele zime, a posle nekog vremena izgubiće mekoću i razvućiće se. Nasuprot tome, lagani kašmirski džemper ne samo da će vas štiti od hladnoće već će predstvaljati merilo vašeg modnog ukusa.

Nastavak potražite na sledećim stranicama… 

Foto: PR

Foto: PR

2. Kožna jakna
Bilo da je napolju kiša, sunčani jesenji dan ili prohladno prolećno veče ovaj komad garderobe dobro će vam stajati u svakoj prilici.

Foto: PR

Foto: PR

3. Elegantan svileni šal
Šal sa interesantnim printom osvežiće dosadni outfit a svileni materijal daće dozu elegancije i luksuza jednostavnim komadima.

Foto: PR

Foto: PR

4. Kvalitetan kostim
Ako ne volite klasična odela za poslovni look pravi izbor za vas je dobar kostim, tj. suknja i sako čiji se komadi lako mogu kombinovati odvojeno.

Foto: PR

Foto: PR

5. Crna clutch torba
Pored male crne haljine, must have je i mala crna clutch torba za svečane prilike.

Tagovi: