Iz ugla fashion blogerke: Blogo-prijateljstva

by | jun 16, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Iako sam vam dužna jedan duži video sa preporukama za leto, odlučila sam to da snimim kada se vratim sa mora. Predložila sam vam u prethodnim tekstovima kako da pronađete idealan kupaći kostim, koje modne detalje morate potražiti ovog leta, ali i šta bi sve trebalo da pripremite pre putovanja. Dakle, ja sam spremna, ali kada isprobam neke proizvode i modne kombinacije dok sam na moru, rado ću sve podeliti kada se vratim. Do tada, ove nedelje sam pripremila dva vloga, kako biste videli nešto što bih nazvala behind the scenes.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Zapravo, nisu u pitanju scene sa snimanja, već kako izgleda druženje na događajima gde sam pozvana kao blogerka. Obišla sam nekoliko promocija, modnu reviju i sjajnu manifestaciju FoodTalk.

Takođe, videćete kako se šminkam i sređujem frizuru za te događaje. Kako biram šta ću da obučem? Nekom drugom prilikom!

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Osim toga, otkrićete kako ume da bude vrlo zanimljivo i zabavno baviti se ovim poslom, ali želim i da vam ukažem na to da je veoma moguće putem bloga ostvariti divna prijateljstva. Jedni druge podržavamo i zaista uživamo kada se okupimo na druženjima. Dok se fotografišemo ili snimamo trudimo se da budemo „ozbiljne“, dok kada smo „van dužnosti“ možete da vidite koliko nam je zaista zabavno.

Moja poruka je da, bilo šta da radite, nema mesta skrivenim namerama i da je važno, posebno kada smo mi žene u pitanju, da se međusobno bodrimo i radujemo uspesima. Takođe, dokle god je osmeh na licu – sve nam lakše ide od ruke!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: