Iz ugla fashion blogerke: Kako se nosi bomber jakna

by | februar 18, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Čim svetski modni kreatori predlože šta da nosimo za neku sezonu, a svetski poznate dame to isto prošetaju na ulicama, znamo da ćemo uskoro slične modele moći pronaći u omiljenim high street prodavnicama. Iskreno, baš sam se obradovala kada sam videla da će u trendu biti bomber jakne – ne zato što sličnu imam u plakaru, već zato što ću imati mogućnost da kupim još koju u drugačijoj boji.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ove jakne odlikuju ramfle oko rukava i struka. Mogu biti kraće i duže, pufnastije ili manje pufnaste, ali nikako nisu potpuno uzane. Možemo ih nositi uz trenerice, helanke, patike, pantalonice, farmerice, haljine, suknje… spisak je zaista dug! Takođe, mogu biti šarene ili jednobojne, a ono što je najbolje kod njih je to što uopšte nisu preskupe kao, na primer, kožne jakne. Ako mene pitate, potpuno uzane farmerice, majica, štikle i bomber jakna od satena u crnoj ili maslinastozelenoj boji dobitna su kombinacija. Vi je nosite u skadu sa svojim stilom.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Ovog proleća, dok se budemo igrali sa modom uz pomoć ove jakne, imaćemo epitet kul stila. To svi po malo želimo, zar ne? Dakle, smislite svoju varijantu sa bomber jaknom i budite baš u trendu!

 

Tagovi: