Iz ugla fashion blogerke: Komadi koje morate kupiti na rasprodaji

by | januar 21, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

U drugoj smo polovini janura, prošli su praznici i slave. Moguće je da nam je ostao po koji neželjeni kilogram i da smo se malčice proširili, ali ipak je nešto vrlo verovatno sve tanje i tanje. Naravno, u pitanju su naši novčanici!

Svi smo se istrošili za razne prilike, a tu su i rasprodaje koje mame. Sigurna sam da mnoge od vas mudro čekaju popust od 70%, rizikujući da se rasproda ono što ste naumile da kupite – ali ko reskira, taj i profitira! Po mom sudu, sledeće stvari vredi čekati i zaista još više vredi kupiti ih na najvećem popustu.

Foto: PR

Foto: PR

Kožne čizme

Cena im je retko mala, posebno ukoliko je koža visokog kvaliteta, pa ako ugrabite par u svojoj veličini koji vam odlično stoji i prodaje se po više nego pristojnoj ceni – zaista blago vama!

Koje još komade ne smete propustiti na sniženju, pogledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

Kaput ili kožna jakna

Ako niste potpune trendseterke i nije vam važno da prve imate sve što se pojavi u prodavnicama, moguće je da ste nosile prošlogodišnji model, koji je, složićete se, i dalje vrlo nosiv. Sačekale ste da cenovno nedostupniji komadi budu veoma dostupni i nosićete ih sigurno još nekoliko meseci, a svakako i naredne sezone.

Foto: PR

Foto: PR

Brendirana torba

Teško da će neki brend torbi napraviti toliko sniženje da to bude baš po vašem ukusu, ali ukoliko ste odlučili da sebe počastite jednom kvalitetnom kožnom i, što da ne, brendiranom torbom, investirajte u nju baš sada kada i manji popust dosta znači.

Foto: PR

Foto: PR

Džemper od kašmira

Divan, mekan, a uvek tako skup! Videli ste da je na rasprodaji i da imaju vašu veličinu? Nemojte propustiti da kupite ovaj večan komad!

Kao što vidite, osim raznih krpica koje možemo pronaći na rasprodajama, najbolji ulov su skuplji, a kvalitetniji komadi koji nas kada su sniženi, priznaćete, ipak najviše mame!

Tagovi: