Kako da nosite jesenje modne detalje

by | oktobar 15, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Modni dodaci su ono što u velikoj meri čini modu. Svaka osoba od stila zna da je to upravo zbog toga što nosi modne detalje na pravi način. Sa detaljima nikada ne treba preterivati već biti dovoljno vešt i izabrati odgovarajuće koji će se odlično uklapati sa ostatkom kombinacije.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Jesen i zima su idealni za modne dodatke! Ima ih zaista mnogo, ali, po meni, gumene čizme, velika ešarpa i šešir su nešto bez čega ne možete ove jeseni.

Šešire možete nositi uz ravnu ili obuću na štiklu, pa čak i uz određene modele patike. Slažu se uz kožne jakne, trenč mantile i kaputiće. Velike ešarpe koje liče na pončo možete nositi samostalno, ali i preko jaknica. Što se gumenih čizama tiče, ako ih nemate, sigurno ste ih poželele u ovim kišnim danima. Slažu se i uz pantalone, pamučne ili vunene haljine, farmerice i suknje. Sva tri detalja su vrlo nosiva i praktična i sigurno vam obezbeđuju šik izgled.

Za vas sam izabrala nekoliko iz trenutne ponude u prodavnicama, ali kada imate slobodnog vremena obiđite i ostale prodavnice i pronađite detalje koji će vas činiti posebnim ove jeseni!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: