Kakve stilove preferiraju srpske fashion blogerke ove jeseni

by | oktobar 8, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Ove nedelje sam odlučila da podelim sa vama nešto drugačije. U domaćem svetu blogerki ima mnogo onih koje volim da pratim. Imate priliku da pogledate njih sedam i njihove sjajne ideje po pitanju toga šta obući ove jeseni. Ne moram posebno da objašnjavam zbog čega volim da ih pratim, ali spomenuću da su u pitanju devojke od stila koje pažljivo rade na svojim blogovima i redovno nas obraduju zanimljivim kombinacijama i divnim fotografijama.

Izabrala sam kombinacije koje bih nosila i sama, a sigurna sam da ćete i vi pronaći inspiraciju za sebe i lakše odlučiti šta da obučete!

Vanja, blog Fashion and style by Vanja
Vanja se odlučila za pravi boho izgled. Zanimljiva haljina i još zanimljiviji prsluk od veštačkog krzna odlično su se složili sa ravnim čizmama od prevrnute kože i naravno šeširom. Kombinacija nosiva svuda i sigurno će sve oči biti uprte u vas!

Koje se još blogerke nalaze na ovoj listi i kakve stilove one preferiraju ove jeseni pogledajte na sledećim stranicama… 

Jovana, blog Cipelica Štiklica
Jovanin izbor bih nazvala: rock chic! Siva, crna i crvena su uvek dobra kombinacija. Zanimljivi detalji kao što su marama oko ruke i šešir sa nitnama daju kombinaciji taj rok momenat. Takođe, jedna veoma nosiva kombinacija, za razne prilike!

Maja, blog Balkan style by M
Majin predlog je kombinacija vrlo prikladna za popodnevnu šetnju, pa čak i za posao. Uredu, za posao iscepani džins zamenite redovnim. Šalu na stranu, tunika interesantnog printa, dobar trenč, torba i cipele i sve je na svom mestu!

Anastasija, blog Stashafashion
Svi žudimo za jednim Louboutin cipelama, ali na svu sreću u prodavnicama možemo pronaći mnogo sličnih modela. Kombinovanjem dve boje, crne i jarko plave, a da su komadi kožna jakna, cipele u špic i uzane farmerice Staša je pokazala kako izgleda prava šik gradska devojka.

Svetlana, blog Fashionpumpkin
Svetlana je vrlo vešto iskombinvala suknju zanimljivog printa, bluzu, kardigan i čizmice do članka. Ako mene pitate, kombinacija idealna za posao, ali i za ručak sa drugaricama ili voljenom osobom. Definitivno osoba od stila može da nosi ovako nešto!

Zorana, blog Zorannah
Širok, a neobičan džemper zbog printa, suknja na široke falte i predivne kratke čizme su kombinacija koju bi nosila svaka moderna mlada devojka. Zoranina kombinacija je idealna ukoliko želite da se ove jeseni okreću za vama!

Lili, blog Amo Lusso
Jedna od najlepših jesenjih boja je bordo. Lili u veoma lepoj i nosivoj haljini uz telo pokazala je kako izgleda prava dama. Pončo je komad koji morate imati i ukoliko nas sve to dodate svima omiljene bež cipele u špic izgledaćete više nego odlično!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: