Bila je seks bomba devdesetih, ali i u šestoj deceniji postavlja standarde

by | septembar 9, 2016

Glumica Šeron Stoun, koja odlično izgleda i u 58. godini, slobodno može da zadaje domaće zadatke mnogo mlađim damama.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Večita inspiracija, zgodna Šeron stekla je svetsku slavu u filmu „Niske strasti“, a upravo je njen izgled nešto za šta su se kasnije vezivale njene kolege, i reditelji.

Publika je ovu ženu, koja se lagano približava šezdesetoj, godinama birala za jednu od najlepših na svetu.

Predivna glumica i danas privlači poglede i oduševljava svoje obožavaoce. Mnogi se za njom i dans okreću i pritrčavaju da dobiju autogram, ali i da je pitaju kako postiže da u zrelim godinama tako dobro izgleda.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Često holivudsku glumicu paparaci presretnu i „uhvate“ je, na primer, u haljini bez grudnjaka. Nikome nije jasno kako joj grudi tako fantastično stoje.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

U javnosti je nepoznanica da li su njene grudi produkt estetske hirurgije ili svakodnevnim vežbama, koje praktikuju mnoge njene koleginice. Iako se o tome šuškalo, nikada nije potvrđeno.

Bilo kako bilo, sve što možemo da uradimo jeste da konstatujemo da je poznata glumica prava „bomba“.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Međutim, da ne biste zavidele poznatim ličnostima na njihovoj formi i perfektnom izgledu, pokušajte da i vi dostignete taj nivo.

Za vas smo spremili vežebe joge protiv opuštenih grudnih mišića, koje su odlična početna tačka na putu ka savršenim grudima, kakve šetaju mnoge svetske lepotice.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: