LAVA: Hajde da rastemo zajedno!

by | novembar 16, 2017

Drage moje,

Želim za početak da vam se predstavim kako biste mogle da sa mnom zajedno rastete i razvijate se kroz svaki naredan blog.
Moje ime je Milica Lava Nikolić, internacionalni sam NLP Trainer & Coach i Reiki učitelj, jedan od osnivača internacionalne kompanije NLP Energy House, autor emisije „USUDI SE“, pevačica i kompozitor, majka predivne devojčice od godinu dana, voljena supruga, prijatelj i još mnogo toga.

Piše: Milica Lava Nikolić

Kada me neko pita čime se bavim, skraćeno kažem Energy Coach, podržavam ljude da osveste svoju energiju, oslobode se strahova koji im crpe energiju i usmere je na svoje ciljeve i ostvare svoju životnu svrhu. Moja misija je da svojim primerom inspirišem vas na pozitivnu promenu, i odlučila sam da svima dopustim da uživo zavire u moj život svakog radnog dana u 6h ujutru uživo na mojoj facebook stranici Lava, gde kroz emisiju #usudise obrađujemo važne životne i poslovne teme poput zdravlja, samopouzdanja, ljubavi, uspeha. Jednostavno pronađite moju facebook stranicu Lava i usudite se da svakog jutra zajedno sa mnom radite na svom ličnom razvoju. Motivišem vas sopstvenim primerima, kao i primerima mnogobrojnih klijenata sa kojima svakodnevno radim kroz coaching-e i NLP i Reiki edukacije.

Ukoliko vam se dešava da želite da promenite određene stvari kod sebe, a ne znate odakle da počnete, ovi blogovi će vas voditi korak po korak. Davaću vam razne ideje kako da unapredite svoje odnose, posao i kvalitet svog života podignete na viši nivo. Jedna od ideja da razmislite o ovome, jeste da analizirate sve važne oblasti vašeg života i razmislite šta može bolje, gde je prostor za napredak, a moj posao je kako do tamo doći. Za sva vaša pitanja, možete mi pisati na [email protected].

Jedan od načina da pokrenete svoju energiju i oslobodite se ograničenja i usudite se da sanjate velike snove i pretočite ih u realnost je naša NLP konferencija „USUDI SE“ u Vrnjačkoj Banji, poslednjeg vikenda novembra gde ćete pokrenuti svoju transformaciju uz našu stručnu podršku. Možete mi pisati za više informacija.
Svakog četvrtka pisaću na neku od važnih životnih tema i radujem se svim vašim i našim zajedničkim uspesima. Royal pozdrav svima koji ste se usudili da budete vladari svog života.

Od srca,

Lava

Tagovi:

top