Categories Blog

LAVA: Kako do idealne kilaže?

  1. Ko kaže da mora tako?

Izjave poput: važnije je da sam pametna nego lepa, genetski sam takva, muškarci ne vole mršave, ako te ima, onda si zdrava, bolje da ljulja nego da žulja, na mene se i voda lepi, samo su neka od uverenja koja oblikuju naš život. Razmislite u koje od ovih ili nekih sličnih uverenja vi verujete? Ko vam ih je preneo? Važno je da znate da ona nisu tačna, osim ako vi ne odlučite da bude tako. Moguće je da verujemo: da je lako imati super kilažu, da sami određujemo svoj izgled, da imamo meru i živimo zdravo. U šta vi verujete?

  1. Šta onda?

Lako je živeti nezadovoljan. Mnogi ljudi oko nas su nezadovoljni i znamo kako njihovi životi izgledaju. Ali, kako žive oni zadovoljni? Često čujemo sebe ili druge kako kažu da će jednoga dana kada smršaju oni moći ovo ili ono…. Razmislite o odgovoru na pitanje kako će moj život izgledati sa idealnom kilažom? Kako se tada ponašam, kako se osećam? Šta mi drugi kažu? Kako se ophodim prema sebi i drugima? Predlažem da onda počnete odmah da živite kao da već imate idealnu kilažu i radite stvari koje biste tada radili. Na taj način ćete je lakše postići i rezultati će biti trajni.

Više o ovoj temi možete saznati u mojoj emisiji #usudise svakog radnog dana od 6h. Za sve koji želite da me lično upoznate i popričate o vama važnim temama, organizujemo u našoj kompaniji dan otvorenih vrata 20. decembra od 12h do 20h i radujemo vam se u ovom intervalu kad god vam odgovara da nas posetite i popijete sa mnom kaficu i dobijete besplatnu konsultaciju u NLP Energy House, Maglajska 24, drugi sprat. Kako bih se svima posvetila maksimalno, pošaljite mi svoju prijavu i okvirno vreme kada ćete doći na lava@nlpenergyhouse.com ili na 0691517888.

Radujem vam se i šaljem royal pozdrav od srca,

Lava

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA