Categories Blog

Lepa svaki dan: Beauty priprema za proleće!

Izgleda da prvi zraci sunca i topliji dani u nama bude motivaciju da postanemo najbolja verzija sebe i inspirišu nas da preduzmemo razne korake na tom putu.
Zato sam rešila da izdvojim moje preporuke tretmana i postupaka koju nas pripremaju za proleće i omogućavaju da zablistamo!

 

URADITE TRETMAN LICA

Tamara Ćosić, beauty advisor and educator, www.lepasvakidan.rs

Lice je samo po sebi najizloženiji deo koji trpi sve promene – toplotne, sunčeve zrake, različit make-up i zaista zaslužuje jednu ozbiljniju negu pred prolećne dane i prve zrake sunca. Sve i da ništa drugo ne uradite jedan TRETMAN LICA pravi veliku razliku jer će u okviru njega koža dobiti ono što joj treba – uklanjanje mrtvih ćelija, masažu, profesionalnu hidrataciju.

Proleće je idealan period i za uvođenje NOVIH PROIZVODA ZA NEGU u smislu drugačijih tekstura i namena proizvoda jer se menjaju i potrebe kože. Možete potražiti laganije formule koje izuzetno hidriraju kožu i uključiti i SPF u redovnu negu, posebno ukoliko imate fleke ili ste skloni depigmentacijama.

 

RAZMISLITE O ESTETSKIM ZAHVATIMA

Ovaj period je idealan i za neke ESTETSKE PROCEDURE. Pre svega  BOTOX jer će delovati preventivno na bore koje nastaju mrštenjem zbog sunca. Ili PRP obogaćen hijaluronom koji će regenerisati kožu, povećati njenu otpornost, vratiti hidriran, svež i jedar izgled kao i  usporiti dalje starenje. Ono što znam je da ću uskoro ponoviti klasični PRP tretman kako bih ubrzala regeneraciju kože i oporavak nakon epizode sa aknama. Ukoliko radite bilo koju estetsku proceduru odaberite pravog stručnjaka za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA