Categories Blog

Lepa svaki dan:Zašto sam se odlučila za estetske korekcije i zbog čega pričam o tome?

Vođenja time, odlučila sam se da korigujem grudi I da to vizuelno bude tako da samo ja znam da je nešto menjano, tek da meni bude lepo kada kupujem veš ili se pogledam u ogledalo. Reći da mi je to donelo mnogo je mala reč – ne samo u smislu lepšeg osećaja u svojoj koži, što je neminovno kada nešto unapredite, već mi je otkrilo jednu potpuno novu oblast u koju sam se zaljubila (estetska medicina I medicina generalno) I krenula da je istražujem, te je ona danas na neki način moj posao: kroz pisanje tekstova za doktore I ohrabrivanje žena kroz moje kanale da se pozabave I svojim zdravljem I lepotom.

Razlog zašto pišem I pričam o ovome je jer se dobri rezultati ne vide, a loši pričaju sami za sebe . Devojke I žene koje žele da urade nešto za sebe u ovoj oblasti, često ne znaju odakle da počnu, jer previše žena krije da su ikada nešto korigovale (znate, to su one kojima u srednjoj školi kažete da imaju prelepu kosu tako glatku I sređenu, a one kažu da je samo suše fenom, nikakva feniranja I slično, khm, khm!).
To je ujedno I razlog postojanja izvesnih predrasuda prema ovoj oblasti – jer nažalost češće o korekcijama pričaju osobe sa kojima ne želimo baš da se poistovetimo, jer te korekcije budu tako jasno primetne da ne mogu ni da se sakriju. Ukoliko se samo osvrnete oko sebe na ulici, majka koja šeta bebu I zakopčana je do grla sa grudima slabe trojke možda ima silikonske implantate, ona direktorka finansija koja je strah I trepet kad se naroguši možda ima Botox urađen tako da I dalje ima normalnu mimiku, a komšinica koja je tako prirodna da se minimalno I šminka možda ima 1ml hijalurona u usnama. I ne, apsolutno ne želim ovim da kažem da su sve žene na svetu verovatno uradile nešto, daleko bilo – ja sam neko ko zaista veruje da ne treba raditi nešto tek da biste uradili ili kvariti nešto lepo da bi bilo veće, već želim da vas ohrabrim ukoliko postoji nešto što vas tišti I kvari vam sreću kad je vaš izgled u pitanju, da ga promenite ako vam je stalo bez predrasuda I straha.

Kliknite na sledeću stranicu…

1 komentar

  1. Nije bitno samo ono što se vidi golim okom spolja. Sve nas to i dovodi do površnih odnosa u životu. Nekome je ipak bitnije ono u glavi. Pa,zar treba samo razmišljati o spoljnoj lepoti? Za mene, lično, sve osobe su jedinstvene po sebi, i ne mora svaka žena imati savrsene usne, nos, grudi itd. Čemu te operacije? Tako ona gubi svoju osobenost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA