Categories Blog

Lepa svaki dan:Zašto sam se odlučila za estetske korekcije i zbog čega pričam o tome?

Ali, iz mog iskustva, preduslovi da bi bilo koja korekcija bila nešto što će vam doneti nešto, a ne oduzeti, su ove stvari:

1. Uradite to ZBOG SEBE – ne zbog partnera, ne da biste se nekome dopali, nego zbog sebe, da bi se slika koju imate o sebi u glavi, poklopila sa onim u realnosti. Ako imate 50 godina, a osećate se mlađe I želite da tako I ostane, uradite taj Botox I malo filera, neka se ta slika poklapa.

2. Proverite svoje motive I imajte realna očekivanja – jer očekivati da će pravilno urađena korekcija da vas učini da izgledate I osećate se lepše, ženstvenije, samopouzdanije I privlačnije je apsolutno realno I tačno! Očekivati da će vam dati samopouzdanje koje vam je falilo pre operacije ili promeniti život, nije realno I ne bi trebalo da bude. Estetske korekcije mogu biti dobra dopuna I unapređenje onoga što imate, ali nikako baza od koje polazite kada vrednujete sebe.

3. Budite umereni – jer dozvoliti da korekcija koju ste uradili priča pre nego što progovorite nikome ne donosi dobro. Osobe koje ispunjavaju prva dva kriterijuma, treći prosto prirodno izaberu. I taj je jedini ispravan jer uvek sve možete dodati I naglasiti, ali oduzeti teško.

4. Pronađite pravog stručnjaka – jer pravi stručnjak neće dozvoliti da uradite bilo šta ukoliko prva 3 kriterijuma nisu ispunjena I staviće vaše zdravlje na prvo mesto. Pravi stručnjak ima iskustva, sertifikovan je za procedure I operacije koje obavlja, koristi registrovane materijale, ima smisla za estetiku I jedini može kreirati rezultat kojim ćete biti zadovoljni.

5. Uradite pravu stvar – prosto se zapitajte da li će ta jedna stvar koju ćete korigovati imati pozitivan uticaj I na ostale segmente vašeg života? Korekcija nosa kod nekoga ko ima primetnu nepravilnost često donosi poboljšanje u svim segmentima života – samopouzdaniji nastup, radiji ste da se slikate u svim lepim trenucima I iz svih uglova, opušteniji ste jer ne razmišljate kako da konturiranjem smanjite vidljivost problema već nanesete malo pudera I spremni ste za polazak. Razmislite kako će ta stvar uticati pozitivno na ostatak stvari u vašem životu.

I za kraj, živite I pustite drugog da živi. Ako osećate potrebu da nešto korigujete I ispunjavate sve ove kriterijume, u srcu znate da je to ispravno I važno za vas – uradite to. Ne bavite se pretpostavkama, tuđim predrasudama I ne plašite se – ali budite pametni, obazrivi I izaberite pravog stručnjaka : ZDRAVLJE JE UVEK IZNAD LEPOTE I ako treba odložite korekciju da biste dali malo vise novca za pravu stvar, nego užurbano pogrešili.

Ako ste protivnik estetskih korekcija I to je u redu. Nemojte ih nikada raditi na sebi – negujte se, čuvajte svoju lepotu na način koji je u skladu sa vašim vrednostima I nemojte drugima nametati to. Jer od svih “istinski samopouzdane I zadovoljne osobe to ne rade” izjava, tačna je samo jedna: Istinski samopouzdane I zadovoljne osobe nikad ne pričaju negativno bez potrebe, posebno o nečemu što njih ne dotiče I sa čim nemaju iskustva.

Zato, kojoj god grupi da pripadate uživajte u onome što vam je priroda dala ili u onome prirodnom I poboljšanom estetskom medicinom – svaki dan života je važan da se u njemu osećamo lepo I srećno I učinite sve da tako I bude.

P. S. Iskustva, neke korisne savete, upozorenja I dodatne informacije o ovoj temi, kao I moje lično iskustvo sa korekcijom grudi I usana, možete pronaći na mojim kanalima LEPA SVAKI DAN (YouTube, Instagram I sajt).

Pročitajte i…5 benefita od svakodnevno doteranog izgleda koji nemaju veze sa estetikom

1 komentar

  1. Nije bitno samo ono što se vidi golim okom spolja. Sve nas to i dovodi do površnih odnosa u životu. Nekome je ipak bitnije ono u glavi. Pa,zar treba samo razmišljati o spoljnoj lepoti? Za mene, lično, sve osobe su jedinstvene po sebi, i ne mora svaka žena imati savrsene usne, nos, grudi itd. Čemu te operacije? Tako ona gubi svoju osobenost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA