PAS KOJI LAJE…

by | jul 17, 2014

Kuja, zapravo…

dl

Brejking njuz! Žene vole seks i uživaju u njemu. Svakog dana neki list ili sajt otkrije iznova ovu neverovatnu činjenicu i odbija da prestane da bude fasciniran njome.

To je, neminovno, dovelo do toga da žene počnu i više da govore o seksu. A kad im se u ruke da i internet i servisi poput Twittera, eto zabave. Eto zabune.

Još dok sam bio mladi Dobar Lik (a ima tome već sigurno tri godine) obožavao sam da testiram one cure što su bile najglasnije bezobraznice i napadno seksualne. Sve su volele Bukovskog, mnogo psovale i bile oh, tako slobodne. Tad još, podsetio bih, nije bilo Twittera gde bi se udobno sakrile iza kreirane persone i naglas bile loode, bwesawe i pewverzne.

Morale su seks da vole glavom i bradom. Mislim, da pričaju o njemu… U školskom dvorištu, pušeći po 10 cigareta na velikom odmoru. To se sve cedilo od sočnih citata raznih (jednih te istih) razvratnih autora. Ali… uvek kada bih ja rekao nešto tako njima, dobijao sam: Fuj! Odvratan si!

Pa, čekaj malo: malopre si se ovde oduševljavala pijandurom koja sa polutvrdom pišom povraća po posteljini jeftinog motela u Čikagu a sad mi tu padaš u nesvest na moj, kudikamo konvencionalniji, predlog! Pozerko!

Danas sve isto! Privlakačice pažnje sad caruju Twitterima gde sipaju svoje na silu perverzne misli, kao dete koje otkrije ružne reči pa je fascinirano njima neko vreme. Malo mi bude lakše kad ukapiram da mnogo više lažu sebe nego mene. U 50 nijansi…

Tagovi: