Pohvala sebi

by | avgust 14, 2014

Kako sam bio uticajan bloger

dl Moguće je da je cela premisa ovonedeljnog zapisa potpuno pogrešna ali ja ipak moram sebi skinuti kapu, pripisati zasluge i na počinak otići zadovoljan.

Ove godine ima osetno manje prepečenih curica, devojaka i žena! Paštetarke narandžasto-kafenih nijansi nisu ove godine preplavile javne prostore kao prethodnih godina. Moja bitka protiv solarijuma odnosi prve pobede. Recite mi da je tako!

Ok, ovo leto je za sad debelo po(d)bacilo. Zaista, ovako lepu jesen nismo odavno imali leti. Sasvim je moguće da potencijalne Prepečenice nisu ni imale gde da se prepeku pod suncem ali, solarijumi rade a cure ipak nisu spržene. Dakle, imamo napredak!

Štaviše, manje sam i čuo tih glupih “bela sam k’o sir” komentara među ženskim svetom ovog leta. Neko je izgleda konačno shvatio da menjanje boje kože nije dobra ideja. Uvek imamo mračni primer rahmetli M. Jacksona iz Gerija u Indijani da nas na to podseti.

Kad sledeći put svoje divno telo umočite u kadu, reku, jezero, bazen ili more a potom kući odete bez melanoma, setite se hrabrog blogera koji je sedeo u gaćama u 3:27AM i apelovao. Zahvalimo meni i alt.porn žanru koji smo uspešno vratili bledilo u domen seksija!

Tagovi: