Red carpet: Septembar je u znaku glamura

by | septembar 27, 2018

Septembar je mesec koji je nekako uvek označavao povratke. Povratak u školu, sa godišnjeg odmora, pa čak i povratak glamura i glamuroznih eventova, a to nam najviše potvrđuje početak Nedelja mode širom sveta i Red carpet evenata. Na narednih nekoliko stranica pogledajte toalete najbolje obučenih zvanica.

piše: Ivana Ilijin

Elegantna dama, pevačica Tijana Bogićević odlučila se za malu crnu haljinu, zanimljivog izreza. Marko Spalević je izneo odelo, dok se Srđan Vuk odlučio za kežual kombinaciju. All black everything je svakako bila ključna misao!

Novinarka magazina Lepota i zdravlje, Tamara Bogunović, izgledala je veoma elegantno u Lolam suknji i bluzi na karnere. Animal printovi su ponovo u modi i ovo je jedna od kombinacija koje su ukusne, ženstvene i veoma damske. Novinar i autor emisije ESTRADAnje, Milivoje Mili Čolić uvek kroz svoje kombinacije ispoljava i svoj karakter koji odražava jačinu i odlučnost jednog muškarca.

Novinarka dnevnog lista Srpski Telegraf, Zorica Radulović se na proslavi Hello magazina pojavila u izazovnoj žutoj haljini. Potvrda da je animal print ponovo na snazi je i dezen njene mini torbe.

Pre nego pređete na narednu stranu, pročitajte i… Street style: Lepršavi komadi kao odraz ženstvenosti

Trojac sa fotografije, kao jedan od omiljenih uzora tinejdžera danas, Marija Žeželj, Vladimir Gašić i Ana Kojić su izgledali taman toliko elegantno i kežual da naglase svesnost sebe, a ostanu dosledni svojim godinama. Njihov svaki stajling je prava inspiracija!

Iva Culjak je izgledala potpuno u skladu sa svojim duhom, devojački veselo i pomalo buntovno u Demode teksas jakni. Frizer i umetnik Dejan Mladenović je mislio na svaki detalj i izgledao apsolutno fenomenalno. Jedan je od retkih frizera koji ima smisla za kompletan vizuelni efekat.

Ivana Đorđević, poznato TV lice i novinar, je dama koja je gotovo uvek u ekskluzivnim haljinama, ali smo je ovog puta na predstavljanju parfema kuće Givenchy videli u kožnim pantalonama i crvenom elegantnom detalju. Mnogi verovatno ne bi mogli da zamisle Ivanu u ovako vamp izdanju, ali je to samo potvrda da je žena koja lako menja svoj look vrlo sposobna i hrabra!

Milica Radovanović je izgledala potpuno neočekivano. Uz nežnu haljinu iz najnovije kolekcije tek predstavljene na Nedelji mode u Milanu, naše modne dizajnerke Nataše Župac, Milica je iznela oštar i odlučan look sa wet frizurom, što nam se mnogo dopalo.

 Street style: Ove kupaće kostime ste najviše nosile!