Seksualni objekat

by | jul 24, 2014

Pa makar i bespravno izgrađen…

dlEvo divne i očigledne razlike između cura i dečaka. Žena i muškaraca. Znate da na tome večito insistiraju svi oni autori užasno nesmešnih humorističkih serija i neduhoviti pisci kolumni u ženskim magazinima i na takvim portalima. Daj nam malo potenciraj te razlike! Tu je smešno. Tu je priča! Daj to malo…

Evo jedna za medalju. Žene u 90 odsto slučajeva ne žele da budu posmatrane i tretirane kao seksualni objekti. Muškarci u istom i još većem procentu to jako žele.

Objašnjenje je logično. Veći procenat od ukupnog broja žena je privlačno dok je privlačnih (izgedom) muškaraca, u poređenju sa ukupnim brojem svih njih na svetu jako malo. Ti lepotani, nakon dugogodišnje opsednutosti svojim izgledom i predanog budženja svoje pojave, dobili su ono što su hteli. Mnogo žena. Pa onda još mnogo žena. I, izeš ga, sad su se setili da bi mogli da budu i nešto više od lepotana. E, ti su ta teška manjina koja neće da budu seks objekti. Ostali, nazovimo ih prosto Mi, to žele. Želimo.

Mi, koji moramo i da progovorimo ako želimo žensko. Da pametno i smešno pričamo, da se lepo i dosledno stilski oblačimo, da gradimo reputaciju vekovima. Da izgrađujemo tu famoznu ličnost na koju će neka pasti. E, mi smo ti koji volimo da se malo odmorimo i budemo seks objekti. Iako znamo da smo podignuti bez dozvole.

Uf, eno jednog Objekta. Šeta plažom bez majice. Umoran od silnih istih takvih savršenih žena koje ga iscediše. Želi samo da ga vide kao osobu, da ga razumeju… Evo, sedi za ovaj laptop u ‘ladovini a ja odoh da se okvasim dok me preko razglasa ne opomenu da podhitno obučem majicu.

Tagovi: