Street style: Budi jedinstvena uz ultimativni komad sezone

by | decembar 28, 2017
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Dok svi pokušavaju da budu jedinsveni u svojim kombinacijama, nekako se isprepliću sa ostalim i sve kombinacije postanu jedan veliki šablon. Dovoljno je jednom da se prošetate ulicama svog grada i shvatićete o čemu pričam, ili jednostavno otvorite Instagram. U ovonedeljnoj Street style rubrici prikazujem vam devojke koje su uspele da komade sezone prisvoje samo za sebe i sve to zahvaljujući jedinstvenom kombinovanju istih uz ostatak autfita.

Jednostavne zimske jakne i bundice, ove zime, potpuno su zamenile mekane jakne koje izgledaju kao krznasti duks. Ticija je odabrala jednu u maslinasto zelenoj boji, i kao savršen spoj uz nju, pridodala crvenu mini torbu i iste boje karmin.

Na Kristini vidimo tri ultimativna komada za sezonu. To su svakako ankle čizmice, milenial kaput i bordo mini suknja. Bordo boja je potpuno preovladala na suknjama, bile one kožne, pamučne ili plastičnog materijala.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Sve je kul dok ne postanemo pokretne novogodišnje jelke

koliko volimo zimi da vidimo ove vedre kombinacije? Izgleda da su i ljudi iz Zare uvideli i upravo iz tog razloga plasirali kolekciju duginih boja za sve komade, pa i za šalove poput Marianinog, kakve iste možete pronaći na Asos web shopu. Ovakvi komadi se savršeno slažu i uz kombinaciju boja koje ne vidimo na njima, s toga je ova lepa dama šal uparila sa mini ljubičastom torbom i pastelno plavim kaputom.

Neke devojke samo uz crveni džemper i kožne čizmice mogu da izgledaju jače i snažnije od mnogih drugih, baš takav utisak odaje Aleksandra. Tom Tailor jakne su nam obično asocijacija za elegantnije kombinacije, dok je ova devojka to fenomenalno iznela i u ovoj Street style varijanti.

Pročitajte i… Street style: Spremno dočekane prve pahulje


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi:

top